BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Διαδικτυακό κατάστημα και ανάπτυξη της STIHL στα επαναφορτιζόμενα

Την έναρξη online shop για τα προϊόντα της Andreas STIHL σε πρώτη φάση πιλοτικά στη γερμανική αγορά και την πρόθεση να συνεχίσει δυναμικά στην ανάπτυξη του βενζινοκίνητου εξοπλισμού, πατώντας παράλληλα το γκάζι στα μηχανήματα μπαταρίας, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο Dr. Bertram Kandziora, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας στους προσκεκλημένους της Media Day που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Weibligen της Γερμανίας.

Stihl-Weibligen-Germany-2_2_2

Γιώργος Κοντονής

91
0

Καλεσμένοι της STIHL Hellas SA ήταν το Agronews που παρακολούθησε από κοντά επιδείξεις του νέου εξοπλισμού που θα βγουν στην αγορά το ερχόμενο διάστημα και ακολούθησε τις ξεναγήσεις στις υπερσύγχρονες μονάδες της STIHL.

Κατά τη συνέντευξη τύπου, ο Dr. Bertram Kandziora αναφέρθηκε στα πλάνα της εταιρείας και τις επιδόσεις της στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παγκόσμιες πωλήσεις εμφάνισαν ελαφριά αύξηση το περασμένο έτος, ενώ, όπως ανακοίνωσε, η STIHL ετοιμάζεται να ανοίξει θυγατρική στο Περού μέσα στο 2020. Παράλληλα, ο Dr. Kandziora αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αυξανόμενη σημασία που έχουν τα επαναφορτιζόμενα προϊόντα για την εταιρεία, με βάση τις νέες ανάγκες των καταναλωτών στο διαδικτυακό εμπόριο. Με αυτά υπόψη, ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας είπε πως την ερχόμενη άνοιξη, η Andreas STIHL θα προσφέρει στους πελάτες της στη Γερμανία ένα online shop για να παραγγέλνουν προϊόντα, πρωτοβουλία που αναμένεται να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.

Επιδείξεις των νέων μηχανημάτων

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το πριονάκι-κλαδευτήρι με μπαταρία STIHL GTA 26 του οποίου θα ξεκινήσει η διάθεση το Νοέμβριο του 2019. Είναι κατάλληλο για μικρής διαμέτρου κλαδιά και κόβει τετράγωνα και στρογγυλά ξύλα. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10,8V και αλυσίδα διαμέτρου 10 εκατοστά.

Συνεχίζοντας, οι υπεύθυνοι της STIHL παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα τρία δυνατά μοντέλα που προστέθηκαν στη σειρά των φυσητήρων. Ναυαρχίδα σε αυτή τη νέα σειρά, το Stihl BR 800 C-E που κατά την επίδειξη δοκιμάστηκε σε βρεγμένα φύλλα στα οποία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, καθώς διαθέτει δύναμη 41 Newton, κάτι που μεταφράστηκε σε 41... σοκολάτες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε μία πλάστιγγα την οποία σήκωσε άκοπα ο φυσητήρας. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι BGA 200 και BGA 86 που λειτουργούν με μπαταρία.

Επιπλέον, εντυπωσίασε η Τρίτη γενιά των βενζινοκίνητων επαγγελματικών αλυσοπρίονων STIHL MS 261 C-M τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές του 2020 και προσφέρουν 20% περισσότερη απόδοση κοπής ενώ το συνολικό τους βάρος μειώθηκε.

Παρόντα, και τα ρομποτάκια χορτοκοπτικά Σειράς 4 και 6 τα οποία έγιναν «εξυπνότερα» καθώς μπορεί πλέον ο χειριστής να τα λειτουργήσει μέσω του iMOW App μέσω smartwatch. Στο μέλλον θα μπορεί να συνδεθεί με έλεγχο-φωνής μέσω της Alexa της Amazone.

Τέλος, στην επίδειξη, συμμετείχαν οι κουρευτικές μηχανές STIHL RMA 767V που διαθέτουν μπαταρία και θα είναι διαθέσιμες από το 2020 που έχουν αυτονομία για 3,9 στρέμματα πριν την επόμενη φόρτιση.

Την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκαν και ξεναγήσεις στο εργοστάσιο της STIHL, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν το πώς κατασκευάζονται οι λάμες. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι να δουν και τη νέα μονάδα παραγωγής μπαταριών που ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγες εβδομάδες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία