BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στα βραβεία ποιότητας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στήριξε με την παρουσία του τη 12η απονομή των Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Η Καθημερινή», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας.

zagorigastronomos

19
0

Τα προϊόντα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ και του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ χάρισαν τη δική τους δροσιστική νότα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη παρουσία είχαν τα νέα προϊόντα ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα πράσινο μήλο, τα οποία προσφέρθηκαν στους καλεσμένους τόσο κατά τη διάρκεια του καλωσορίσματος όσο και στην εκδήλωση  μετά την  απονομή. 

 Στη γιορτή που ακολούθησε στο Μέγαρο Μελά, οι καλεσμένοι, , παραγωγοί, σεφ, food bloggers κι εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και φορέων τουρισμού,  απόλαυσαν μοναδικά signature mocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με τα νέα προϊόντα ΖΑΓΟΡΙ Sparkling.

Στη φετινή απονομή, η οποία είχε ξεχωριστή βαρύτητα, καθώς συνέπεσε με τα 100 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της εφημερίδας «Καθημερινή», τιμήθηκαν 15 Έλληνες παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι ελληνικών τροφίμων από όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα, οι οποίοι με επιμονή, θάρρος και ευσυνειδησία παράγουν εξαιρετικά προϊόντα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι ήταν εκεί για να στηρίξει με το δικό του τρόπο τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του περιοδικού «Γαστρονόμος», που προάγει το όραμα και την ευσυνειδησία των Ελλήνων παραγωγών καθώς και την ελληνική ποιοτική παραγωγή τροφίμων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία