BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ξεχωριστή η παρουσία της Avis ανάμεσα στους 250 εκθέτες της έκθεσης «Cargo Truck & Van 2019»

H Avis, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης και leasing οχημάτων στην Ελλάδα, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση «Cargo Truck & Van 2019» που διοργανώθηκε 9 με 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η_Avis_σημειωσε_ρεκορ_επισκεψεων_στην_εκθεση_Cargo_Truck___Van_2019

Βασίλης Σοφός

21
0

Ρεκόρ επισκέψεων σημειώθηκε στο περίπτερο της εταιρείας ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων Avis, στην έκθεση «Cargo Truck & Van 2019» που διοργανώθηκε 9 με 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου, τη βιομηχανία και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, ενημερώθηκαν εκτενώς για τα οφέλη που προσφέρει η μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, καθώς επίσης και για την ενοικίαση φορτηγών Ι.Χ., για ανάγκες μικρότερης διάρκειας, δίνοντας έτσι λύση σε όλες τις ανάγκες μετακίνησης.

Η Έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και σε επίπεδο επισκεψιμότητας, φτάνοντας τους 18.000 επισκέπτες, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική της αγοράς αυτοκινήτου. Μία αγορά στην οποία η Avis συμβάλει σημαντικά, επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξή της.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην “Cargo Truck & Van 2019”, μια ειδική έκθεση που παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες για το επαγγελματικό όχημα. Η Avis, ως ηγέτης στο χώρο της αυτοκίνησης, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες, παρέχοντας tailor-made υπηρεσίες και εξειδικευμένες λύσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τους τις ανάγκες, συνεχώς και με τον καλύτερο τρόπο.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία