BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Οι στόχοι του 2019 που έγιναν βραβεία

Για την Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, το 2019 ήταν ξεχωριστό, μέσα από αξιοσημείωτες και πολλαπλές βραβεύσεις.

Praktiker_Hellas_Logo

9
0

 Κατά τη διάρκεια του έτους έλαβε συνολικά 6 διακρίσεις στους θεσμούς Sales Excellence Awards, Superbrands Greece 2018-2019, PEAK Performance Marketing Awards 2019, Diamonds of the Greek Economy, Social Media Awards 2019 και Shopper Marketing Awards 2019.
Παράλληλα, κατάφερε να διακριθεί στα Treasures of Greek Tourism 2019, αλλά και να βρεθεί σε shortlists του θεσμού των βραβείων του Εθνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, για τις βέλτιστες πρακτικές της στην εξυπηρέτηση.

Πρόκειται για διακρίσεις που επιβραβεύουν τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της εταιρίας, τη σταθερή προσήλωσή της στις αξίες και το όραμα της, την έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνεχή καινοτομία και την αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία. Κάθε διάκριση για την Praktiker Hellas είναι μοναδική, καθώς επιβεβαιώνει μια συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια ετών και αποδεικνύει το μεράκι των ανθρώπων της καθώς και τις επιτυχημένες επιχειρηματικές της επιλογές.

Σε συνέχεια αυτών των διακρίσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, Γιάννης Σελαλμαζίδης, δηλώνει: «To 2019 μας έφερε σημαντικές βραβεύσεις. Για ακόμη μία χρονιά, η εταιρία μας τιμήθηκε, αποδεικνύοντας και έμπρακτα τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούμε στους διαφορετικούς πυλώνες δραστηριοποίησής μας. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής δουλειάς, επιμονής, ομαδικής προσπάθειας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργατικότητας. Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους ανθρώπους μας που εργάζονται καθημερινά για να καταφέρνουμε όλα τα παραπάνω, αλλά και για να εξελισσόμαστε, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες αγοραστικές εμπειρίες στους πελάτες μας. Ευχαριστούμε πολύ τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σταθερά και παραμένουμε πάντα πιστοί στη φιλοσοφία και στις αξίες μας, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια».

 

Απρίλιος 2019

Sales Excellence Awards

Oι υπηρεσίες της Praktiker Hellas έλαβαν GOLD βραβείο στην ενότητα «Διάκριση στη Συμμετοχή των Πωλήσεων στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη» και «Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία». Η διάκριση αυτή, επισφραγίζει την καινοτομία των Praktiker Experts τόσο σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο εμπειρίας του καταναλωτή.

 

Ιούνιος 2019

Superbrands Greece 2018-2019

Διακρίθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα.

 

PEAK Performance Marketing Awards 2019

Για τις Google Campaigns της, η εταιρία έλαβε SILVER βραβείο “Best Performance in Home, Furniture & DIY” και BRONZE βραβείο “Best Paid Social Campaign” για την καμπάνια εγκαινίων του καταστήματος της Παλλήνης «Το Σπίτι σου Ανθίζει στα Praktiker!». Ο θεσμός αυτός επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

 

Ιούλιος 2019

Diamonds of the Greek Economy

Το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών της Praktiker Hellas, αποδεικνύεται έμπρακτα και από την βράβευσή της στον συγκεκριμένο θεσμό, ξεχωρίζοντας και εκεί για την επιχειρηματική της αριστεία, την προσήλωση στους στόχους της και για τη στήριξή της στην ελληνική οικονομία.

 

Νοέμβριος 2019

Social Media Awards 2019

Για την digital σειρά «Τα Μονοπάτια της Αλλαγής», τα οποία ήταν για πρώτη φορά “supported by Facebook” κέρδισε:

  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Best of Facebook Family of Apps – Communication
  • Silver βραβείο στην κατηγορία Best of YouTube – Communication
  • Silver βραβείο στην κατηγορία Best of YouTube – Innovation

 

Shopper Marketing Awards 2019

Η εταιρία απέσπασε GOLD βραβείο για το Praktiker Deco Installation της στο Μετρό Συντάγματος. Τα εν λόγω βραβεία επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών shopper marketing και customer engagement, αναδεικνύοντας τις καλύτερες πρακτικές των προμηθευτών καταναλωτικών προϊόντων και των επιχειρήσεων λιανεμπορίου.

 

Δεκέμβριος

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019 (CS AWARDS)

Η εταιρία βρέθηκε σε shortlist 2 βραβεύσεων με τους επικρατέστερους του θεσμού, ολοκληρώνοντας έτσι επιτυχώς την πρώτη φάση αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων των φετινών βραβείων.

 

Treasures of Greek Tourism 2019

Η Praktiker έλαβε διάκριση στα Treasures of Greek Tourism 2019 για την προσφορά της στον κλάδο του τουρισμού, συγκεκριμένα μέσω της b2b υπηρεσίας της Praktiker Business που εξυπηρετεί τον εν λόγω κλάδο. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στο Grande Bretagne Hotel Athens, από την New Times, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία