Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συμφωνία της Orange Be Global για πρότυπο πάρκο στην Αίγυπτο

Μία πολύ σημαντική συμφωνία που εδραιώνει την επιχειρηματική θέση της Orange Be Global στην Αίγυπτο, αναμένεται να υπογραφεί την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

orange_egypt

108
0

Ειδικότερα, τη συμφωνία θα υπογράψει ο πρόεδρος του διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου, Χρήστος Παπαδημητρακόπουλος, με τον υπουργό Εσωτερικού Εμπορίου της Αιγύπτου, Άλ Ελ Μοζέλχι, τον υφυπουργό Εσωτερικού Εμπορίου, Ιμπραχίμ Ασμάουι, καθώς και τον Κυβερνήτη της αιγυπτιακής Περιφέρειας του New Valey, Μοχαμεντ Σαλμαν Μουσα Αλ Ζαμλούτ, οι οποίοι θα παραβρεθούν στην Αθήνα ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση: 

Μία πολύ σημαντική συμφωνία που εδραιώνει την επιχειρηματική θέση της Orange Be Global στην Αίγυπτο, θα υπογράψει ο πρόεδρος του διεθνούς επιχειρηματικού Ομίλου Χρήστος Παπαδημητρακόπουλος, με τον Υπουργό Εσωτερικού Εμπορίου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Δρ. Άλ Ελ Μοζέλχι, τον Υφυπουργό Εσωτερικού Εμπορίου της χώρας κ. Ιμπραχίμ Ασμάουι και τον Κυβερνήτη της αιγυπτιακής Περιφέρειας του New Valey, κ Μοχαμεντ Σαλμαν Μουσα Αλ Ζαμλούτ οι οποίοι θα παραβρεθούν στην Αθήνα ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

 Με την υπογραφή της συμφωνίας θα προχωρήσει η παραχώρηση προς την Orange Be Global 220.000 στρεμμάτων στη Αιγυπτιακή Περιφέρεια New Valey, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρότυπο αγροτοβιομηχανικό πάρκο που θα αναπτύξει σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας με στόχο την αύξηση της αγροτικής παραγωγής και ένα αγροτοεκπαιδευτικό κέντρο που θα στοχεύσει στην αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή.

 Η επίσημη τελετή για την υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει την
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι
στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία