BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ποιοτική ζωοτροφή σημαίνει ποιοτική διατροφή

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1966 με στόχο την εξεύρεση λύσης στον κτηνοτρόφο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία από τις μεγαλύτερες, πιο σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών στα Βαλκάνια, έχει 2 εργοστάσια σε Κατερίνη και Σέρρες και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, με ημερήσια παραγωγή 500 τόνους και αποθηκευτική δυνατότητα σιλό 40.000 τόνους. Πέρυσι ολοκλήρωσε εκσυγχρονισμό ύψους 1,2 εκ. ευρώ που αφορούσε σε νέο συγκρότημα πελλετοποίησης, αναβάθμιση στόλου φορτηγών, σιλό και εγκαταστάσεων logistics, πλήρη αναβάθμιση του προγράμματος παραγγελιοληψίας μέσω tablet και CRM και εγκατάσταση συστήματος Microdosing για απόλυτη ακρίβεια στην παραγωγή.

biozwkatafierwma

27
0

Σεβόμενη τον κτηνοτρόφο, το ζωικό κεφάλαιο και τον καταναλωτή, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και βιολογικής αξίας. Είναι από τις πρώτες και λίγες ελληνικές βιομηχανίες με Κωδικό Έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση (αEL6100001) ενώ εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα ISO 9001 διασφάλισης ποιότητας & ISO 22000 ασφάλειας τροφίμων (HACCP).

Καθημερινά διενεργούνται έλεγχοι στις πρώτες ύλες και στα τελικά προϊόντα, καθώς και χημικές αναλύσεις και έλεγχοι για αφλατοξίνες των Α’ υλών και των παραγόμενων προϊόντων πριν τεθούν προς διάθεση, με στόχο την εξασφάλιση της υγείας των ζώων, τη μείωση του κόστους παραγωγής και την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Καινοτομίες συμπυκνωμένων ζωοτροφών και συμπληρωμάτων διατροφής

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες όπως η γερμανική JOSERA, η γαλλική IDENA και η κροατική FANON, με καθηγητές κτηνιατρικής και ζωοτεχνίας, ανέπτυξε μια νέα σειρά καινοτόμων μιγμάτων συμπυκνωμένων ζωοτροφών και συμπληρωμάτων διατροφής για μηρυκαστικά και κότες αυγοπαραγωγής.

Αυτά αποτελούν την προτίμηση των πιο επιτυχημένων κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες. Εξασφαλίζουν βελτίωση της υγείας των ζώων, ενίσχυση ανοσοποιητικού, αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και της λιποπρωτεΐνης γάλακτος, βελτίωση ποιότητας κρέατος και αυγού και υψηλή γονιμότητα.

Καλύτερη αξιοποίηση του αμύλου των δημητριακών καρπών.

Καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας του ολικού σιτηρεσίου.

Προστασία των πρωτεϊνών του ολικού σιτηρεσίου στη Μεγάλη Κοιλία.

 

Νέο STARTJUNIOR - Συμπλήρωμα φυσικής ανοσίας νεαρών μηρυκαστικών

Σε συνεργασία με τη γαλλική IDENA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ ανέπτυξε ένα νέο καινοτόμο προϊόν. To STARTJUNIOR είναι συμπλήρωμα με ορυκτά αργίλου και χαρούπι που έχουν την ιδιότητα να δεσμεύουν υγρασία ενώ περιέχει εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και μαγιάς, θείο, βιταμίνη Ε και Σελήνιο για την υποστήριξη της φυσικής ανοσίας, η οποία συμβάλλει σε προφύλαξη των νεαρών μηρυκαστικών από την εμφάνιση του λοιμώδους εκθύματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία