BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Επετειακό E-LA-WON με κοινωνικό αποτύπωμα

Η εταιρεία E-LA-WON για να τιμήσει τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021 λανσάρει επετειακή, συλλεκτική, αριθμημένη limited edition φιάλη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελούμενο από τις σπάνιες ποικιλίες: Αγριελιά & Μποτσικολιά. Το Επετειακό E-LA-WON έχει ταξιδέψει στην Ομογένεια κι έχει προσφερθεί σε κυβερνητικούς και δημόσιους φορείς.

βν

13
0

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Καμπούρης, «Η Ιδέα προέκυψε από μια παλιά φωτογραφία (1913) τον παππού Κωνσταντή με τη στολή της προεδρικής Φρουράς των Ευζώνων. Έτσι με έμπνευση το Ελληνικό τσαρούχι, ως σύμβολο λεβεντιάς, αγωνιστικότητας και εθνικής υπερηφάνειας, δημιουργήσαμε – σε ένδειξη τιμής – την επετειακή φιάλη. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της Προέδρου της Δημοκρατίας».

Η υγειονομική κρίση ενίσχυσε την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, τη συλλογική ευθύνη και την αλληλεγγύη. Τούτη την περίοδο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις – ανεξαρτήτου μεγέθους – αναγνωρίζουν τα οφέλη που πηγάζουν από την εφαρμογή υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών και υλοποιούν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η E-LA-WON προσφέρει μέρος των εσόδων από την επετειακή – συλλεκτική φιάλη στο σύλλογο «ΛΑΜΨΗ», που αφορά παιδιά με νεοπλασματικές  ασθένειες και βασικός στόχος του είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών, όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον αγώνα του παιδικού καρκίνου.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία