BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Βραβείο καλύτερου Έλληνα παραγωγού για το Κτήμα Τέχνη Οίνου

To ειδικό βραβείο του Καλύτερου Παραγωγού στην Ελλάδα απέσπασε το Κτήμα Τέχνη Οίνου στο Μικροχώρι της Δράμας στα 28α Mundus Vini Wine Awards που οργανώθηκαν πρόσφατα.

ktima

96
0

Οι εξαιρετικές βαθμολογίες και το σύνολο των βραβείων που αποδόθηκαν στα κρασιά του κτήματος, είχαν σαν αποτέλεσμα το Κτήμα Τέχνη Οίνου να αποσπάσει το βραβείο αυτό, που αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλη την οινική διαδικασία, από το αμπέλι έως τη φιάλη. 

Τρία Χρυσά και δύο Αργυρά βραβεία έλαβε συνολικά το κτήμα στον διαγωνισμό, αυξάνοντας τον αριθμό των διακρίσεων που έχουν απονεμηθεί όλα τα χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου. Τα κρασιά που βραβεύθηκαν με Χρυσό είναι το Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο (οι σοδειές 2019 και 2020) και το Ήδυσμα Δρυός Chardonnay 2019. Το Τέχνη Αλυπίας λευκό 2020 και το Πλάνο Μαλαγουζιά 2020 έλαβαν Αργυρό βραβείο.       

Με σταθερότητα και πίστη στις αξίες που έχουν τεθεί από την αρχή της λειτουργίας του, το Κτήμα Τέχνη Οίνου διανύει τον 25ο χρόνο λειτουργίας του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία