BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Συνέργεια Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και Προϊόντων Τομάτας ΚΥΚΝΟS

Μία σημαντική εμπορική συνεργασία υλοποιείται σε όλα τα καταστήματα των Σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την Ελληνική Εταιρία KYKNOS την περίοδο μέχρι το Πάσχα.

thumbnail_ΔΤ_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΗΛΙΟΣ_ΚΥΚΝΟΣ_ΓΑΛΑΞΙΑΣ_Πασχα_2021

72
0

Συγκεκριμένα από 14/04 έως και 01/05 με κάθε αγορά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, ή επιλεγμένων προϊόντων τομάτας ΚΥΚΝΟΣ, οι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση 20%, ενώ αγοράζοντας συνδυαστικά προϊόντα ΗΛΙΟΣ και ΚΥΚΝΟS,  εκτός της έκπτωσης, συμμετέχουν σε κλήρωση μέσω της κάρτας BONUS των Σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

15 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 1 καλάθι προϊόντων ΗΛΙΟΣ και 1 καλάθι προϊόντων ΚΥΚΝΟS, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 150 ευρώ!

 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και η Ελληνική Εταιρεία ΚΥΚΝΟS υπερήφανα μέλη της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», παραμένουν ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν την εγχώρια οικονομία και προσφέρουν νόστιμα και Ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι μας.

 

Η «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι μια κοινότητα μεταποιητικών Ελληνικών επιχειρήσεων, στην οποία όλες οι επιχειρήσεις έχουν μία φωνή και μπορούν να μοιράζονται κοινά προβλήματα, αγωνίες, αλλά και ιδέες, φθάνοντας συχνά στη συνεργασία. Αυτό κάνει τις εταιρείες δυνατές, όπως και την οικονομία του τόπου μας, ενώ παράλληλα ο καταναλωτής, πιστοποιημένα πλέον μπορεί να ξεχωρίσει με ευκολία ποιο προϊόν είναι αμιγώς Ελληνικό.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία