BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

H ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο πλευρό των σεισμοπαθών της Ελασσόνας

Στη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα μας λόγω της πανδημίας, οι κάτοικοι της Ελασσόνας αντιμετωπίζουν μία ακόμη δυσάρεστη κατάσταση που άφησε πίσω η ισχυρή σεισμική ακολουθία του προηγούμενου μήνα. Ως αποτέλεσμα, πολλές οικογένειες έχουν αναγκαστεί να διαμείνουν σε προσωρινά καταλύματα.

Capture_21

28
0

  Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. με αίσθημα κοινωνικής συνεισφοράς, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, συμβάλλει στην προσπάθεια προστασίας αυτών των ανθρώπων ενάντια στην πανδημία η οποία είναι ακόμα παρούσα. Σε αυτά τα πλαίσια και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσφέρει 695 σετ αντισηπτικών προϊόντων με στόχο να καλύψει μέρος των αναγκών των σεισμόπληκτων και να συμβάλλει στην προστασία τους ειδικά κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζουν.

Τη συγκεκριμένη ενέργεια υποστηρίζει η εταιρεία Hygiene Service που προμήθευσε τα σετ των αντισηπτικών και προσέφερε από την πλευρά της 45 σετ.

Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στην κοινωνία, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συνεισφέρει με το δικό της δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και εύχεται για τους ανθρώπους αυτής της περιοχής να διέλθουν σύντομα από αυτή πιο δυνατοί.

Σχετικά με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

Το τμήμα της Total Marketing & Services προσφέρει στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας - προϊόντα πετρελαίου, βιοκαύσιμα, υπηρεσίες φόρτισης και συναφείς υπηρεσίες για ηλεκτρικά οχήματα, φυσικό αέριο για οδικές και θαλάσσιες μεταφορές - για να τους υποστηρίξει στην κινητικότητά τους και να βοηθήσει να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα. Κάθε μέρα, πάνω από 8 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα 16.000 πρατήρια καυσίμων σε όλο τον κόσμο. Κατέχοντας την 4η θέση στον κλάδο των λιπαντικών στον κόσμο, σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής απόδοσης για τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Και για να παρέχουμε την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των B2B πελατών μας, αναπτύσσουμε συνεχώς τις δυνάμεις των πωλήσεών μας, τη διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα και την προστιθέμενη αξία της προσφοράς μας. Λειτουργούμε σε 107 χώρες, όπου οι 31.000 υπάλληλοί μας βρίσκονται κοντά σε όλους τους πελάτες μας.

 

Σχετικά με την TOTAL

Η Total, σημαντικός παράγοντας στον τομέα την ενέργειας, παράγει και εμπορεύεται καύσιμα, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. Οι 100.000 εργαζόμενοί μας δεσμεύονται για καλύτερη ενέργεια που είναι ασφαλέστερη, καθαρότερη, πιο προσιτή και αξιόπιστη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες, η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την ενέργεια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία