BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέος πρόεδρος του Syngenta Group China ο Hongsheng Liu

Τέσσερις αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό του ανακοίνωσε ο Όμιλος Syngenta στις 27 Οκτωβρίου, με τον Hongsheng Liu, πρώην Πρόεδρος της Sinochem International, να αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στο Syngenta Group China στη θέση του Hengde Qin.

EljjU8SXUAAKDUE

169
0

Συνοπτικά οι αλλαγές έχουν ως εξής:

  • Ο Hengde Qin, επί του παρόντος Πρόεδρος του Syngenta Group China, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Syngenta Group.
  • Ο Hongsheng Liu, πρώην Πρόεδρος της Sinochem International, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου στο Syngenta Group China από 1η Νοεμβρίου. 
  • Ο Minjie Ying, επικεφαλής της Syngenta Group Seeds China, θα είναι πλέον επίσης υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις MAP στην Κίνα
  • Η Laure Roberts, Chief Human Resources Officer, συνταξιοδοτείται στο τέλος του πρώτου τριμήνου 2023, μετά από 12 χρόνια υπηρεσίας στην εταιρία.


Η Laure Roberts, Chief Human Resources Officer, θα συνταξιοδοτηθεί στις 31 Μαρτίου 2023, μετά από 12ετή θητεία στην εταιρεία. Ο Hengde Qin, επί του παρόντος Πρόεδρος του Syngenta Group China, θα αναλάβει ως Chief Human Resources Officer την 1η Ιανουαρίου 2023. Θα μετακομίσει στη Βασιλεία για τον ρόλο και η Laure Roberts θα τον υποστηρίξει το 1ο τρίμηνο του 2023. Ο προηγούμενος ρόλος του Hengde Qin θα αναλάβει από τον Hongsheng Liu, επί του παρόντος Πρόεδρο της Sinochem International, με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2022. Τόσο η Hengde Qin όσο και η Hongsheng Liu θα αποτελούν μέρος της Ηγετικής Ομάδας του Ομίλου, με αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Laure για τα πολλά επιτεύγματά της. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην εταιρεία, η Laure άλλαξε τη λειτουργία του ανθρώπινου δυναμικού, εξισορροπώντας την επιχειρηματική εστίαση και τη γνήσια φροντίδα για τους υπαλλήλους μας. Με την έμφαση στην ηγεσία και την κουλτούρα, έπαιξε βασικό ρόλο στην προώθηση της αφοσίωσης των εργαζομένων και σε μια πιο ευέλικτη οργάνωση. Το πάθος της για τη διαφορετικότητα και την ένταξη θα συνεχίσει να είναι αισθητό για πολλά ακόμη χρόνια», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Syngenta, Erik Fyrwald. «Ταυτόχρονα, είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Hengde και τον Hongsheng στους νέους τους ρόλους, βασιζόμενοι στη δυναμική μας. Και οι δύο είναι αποδεδειγμένοι ηγέτες με μακρά ιστορία, που θα συνεχίσουν να βοηθούν τον όμιλο Syngenta να προχωρήσει δυναμικά, καθώς βοηθάμε τους αγρότες να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή και να αγκαλιάσουν την αναγεννητική γεωργία».

Ο Hengde Qin δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα του Ομίλου Syngenta China (SGC) που προσφέρει εξαιρετική αύξηση εσόδων και κερδοφορίας. Υπό την ηγεσία του, η SGC έχει δημιουργήσει ηγετικές θέσεις στην αγορά στις αγορές Προστασίας Καλλιεργειών και Σπόρων της Κίνας, ενισχύοντας παράλληλα την ηγετική μας θέση στη Διατροφή καλλιεργειών και καθιστώντας τη MAP την ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη γεωργία.

Ο Hongsheng Liu θα αντικαταστήσει τον Hengde Qin ως Πρόεδρο του Syngenta Group China, από την 1η Νοεμβρίου 2022. Είναι έμπειρος ηγέτης που φέρνει διεθνή εμπειρία, ιστορικό επιχειρηματικής παράδοσης και ισχυρές σχέσεις με τη Sinochem. Πιο πρόσφατα, ο Hongsheng Liu ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Sinochem International Corporation και Πρόεδρος της Chemical SBU του Ομίλου Sinochem και Πρόεδρος της Halcyon Agri Corporation Limited. Εντάχθηκε στη Sinochem το 2000 στη διοίκηση και εξελίχθηκε γρήγορα σε ηγετικούς ρόλους αυξανόμενων ευθυνών. Πριν ενταχθεί στη Sinochem, εργάστηκε για το Υπουργείο Εξωτερικού Εμπορίου και Οικονομικής Συνεργασίας της Κίνας και την κινεζική πρεσβεία στην Ταϊλάνδη.

Με αυξανόμενες φιλοδοξίες για τις επιχειρήσεις MAP στην Κίνα, ο Minjie Ying επί του παρόντος Επικεφαλής του Syngenta Group Seeds China, θα επιβλέπει επίσης την περαιτέρω επέκταση της επιχείρησης MAP από την 1η Νοεμβρίου 2022. Ο Jianbo Liu θα συνεχίσει τον τρέχοντα ρόλο του ως επικεφαλής του MAP και παραμείνετε μέλος της Ηγετικής Ομάδας της Syngenta Group China, αναφέροντας απευθείας στη Minjie Ying.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία