BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Διάκριση της Barilla Hellas στα HR Awards

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Barilla Hellas και το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, ως επιβράβευση των καλών πρακτικών που διαχρονικά υιοθετεί η εταιρεία.

2022_11_02_Barilla_Hellas_HR_Awards__1___003_

88
0

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Work@Barilla Moving Forward to the New Era, απέσπασε το Silver award στην κατηγορία Best Flexible Working Strategy στα φετινά HR Awards, μία διοργάνωση- θεσμό για τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού υπό την αιγίδα της εταιρείας BOUSSIAS.

Το WORK@BARILLA, είναι το πλέον φιλόδοξο πρόγραμμα μετασχηματισμού της εργασιακής κουλτούρας του Ομίλου Barilla. Η Ελλάδα αποτέλεσε την πρώτη χώρα που τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή από την 01/01/2022, και συνδυάστηκε με την μετεγκατάσταση της εταιρείας σ’ έναν υπερσύγχρονο γραφειακό χώρο, που εξυπηρετεί τη νέα αυτή καθημερινότητα των εργαζομένων. Η επιτυχημένη εφαρμογή του και η υψηλή αποδοχή από τους εργαζόμενους ανέδειξαν μάλιστα τον οργανισμό ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στον θεσμό Best Workplaces για την χρονιά που διανύουμε.

Η Barilla Hellas εξακολουθεί να παρακολουθεί κι να προσαρμόζεται στις επιταγές της νέας πραγματικότητας, θέτοντας τους ανθρώπους της σε προτεραιότητα, σε απόλυτη ταύτιση με τις αξίες και την στρατηγική της Εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία