BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στο Sustainable Food Conference συμμετείχε η Τρικαλινός

Η Λίλα Κούρτη, Sales & Exports Manager της εταιρείας Τρικαλινός συμμετείχε ως ομιλήτρια στο Sustainable Food Conference, στο πάνελ με θέμα: «3+1 Προτάσεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Lila_Kourti

140
0

Η Λίλα Κούρτη εστίασε την ομιλία της στη βιωσιμότητα της παράδοσης του Trikalinos Αυγοτάραχο. Ειδικότερα, ανέφερε ότι η εταιρία κατάφερε να επαναδημιουργήσει ένα παραδοσιακό προϊόν φέρνοντάς το στην επόμενη χιλιετία και διασώζοντάς το από την εξαφάνιση. «Με πολλή σκληρή δουλειά, επιμονή και ατέλειωτες δοκιμές στην πράξη, δουλεύοντας ακαταπόνητα με τους συνεργάτες εντός και εκτός της εταιρείας και επενδύοντας τεράστια ποσά σε έρευνα και ανάπτυξη, αλλάξαμε τις παραγωγικές διαδικασίες, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την υφή, τη διατροφική αξία και τη γεύση του Αυγοτάραχου. Φτιάξαμε ένα προϊόν με πολυσύνθετη γεύση, μακρότατη επίγευση, βελούδινη υφή και απίστευτα υγιεινό διατροφικό προφίλ».

Η Τρικαλινός με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον έχει κατορθώσει επιτυχώς να εντάξει το αυγοτάραχο στο γαστρονομικό χάρτη και να το εξυψώσει στο βάθρο της υψηλής γαστρονομίας.

Το Sustainable Food Conference φιλοξένησε μεταξύ άλλων στελέχη της βιομηχανίας, της παραγωγής, της αγροτικής οικονομίας, του λιανεμπορίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας αναδεικνύοντας τις τάσεις, τις καινοτόμες λύσεις και τις βέλτιστες πρακτικές για τη βιομηχανία τροφίμων, ποτών, συσκευασίας και εφοδιαστικής αλυσίδας. Η Τρικαλινός έδωσε το δικό της στίγμα γύρω από το sustainability και τον τρόπο δράσης μιας ελληνικής εταιρίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία