Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Δεκαετές ομολογιακό δάνειο 1,23 εκατ. για την Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Η εταιρεία «Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη» με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι σύναψε με την Eurobank σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου 1,23 εκατ. ευρώ.

«Η εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 02/04/2024 σύναψε με την «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ 1.234.472,00. Το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας δέκα ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την χρηματοδότηση ποσοστού 50% των δαπανών της επένδυσης που υποβλήθηκε στο υποέργο Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς Τομέα της δράσης οικονομικός μετασχηματισμός του αγροτικού τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορά στην επέκταση δυναμικότητας του οινοποιείου και αμπελώνων.», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.