BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Με ποικίλες δράσεις τα 100 χρόνια του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Η Δήμητρα

Το σχέδιο δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της συνεταιριστικής οργάνωσης παρουσιάζει Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Business Center της ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. - ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, Παπάζογλου 3, Ταύρος, Αθήνα (http://www.valglass.gr/athens-business-center).

Με ποικίλες δράσεις τα 100 χρόνια του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Η Δήμητρα

1
0

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της οργάνωσης μας, έχουν ως βάση την παράδοση και την ιστορία. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω θα μεταφερθούμε στο 1906, 112 χρόνια πριν, όταν Έλληνες κάτοικοι μίας εκ των σημαντικότερων περιοχών των Βαλκανίων, της  Αγχιάλου, σημερινής Πομόριε, ζώντας εκεί από τα αρχαία χρόνια, εκδιώχθηκαν βίαια από τον τόπο τους και συμπλήρωσαν με τη σειρά τους τον μακρύ κατάλογο των προσφύγων της Βαλκανικής Χερσονήσου. Τότε ο μόνος ασφαλής προορισμός ήταν η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα. Αφού έφτασαν ως την πρωτεύουσα, έψαξαν για ένα τόπο που να μοιάζει  μ’ αυτόν που είχαν αφήσει. Το 1908, σε ένα ιστορικό σημείο με βαριά παρακαταθήκη οι Αγχιαλίτες είχαν δημιουργήσει τη Νέα Αγχίαλο, δίνοντας στον Νομό Μαγνησίας το πολιτιστικό στίγμα της Ανατολικής Ρωμυλίας. Δέκα χρόνια αργότερα, συνειδητοποίησαν ότι οι δυσκολίες στη νέα τους πατρίδα, οι αρρώστιες και η φτώχεια θα αντιμετωπίζονταν μόνο με συνεργασία. Το 1918, λοιπόν, ιδρύουν τον Συνεταιρισμό με αρχική επωνυμία «Αγροτική Λαϊκή Τράπεζα Νέας Αγχιάλου Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η πρώτη εκδήλωση - παρέμβαση της οργάνωσης για τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» πραγματοποιήθηκε συμβολικά στο Δράγνειο Δημαρχιακό Μέγαρο Νέας Αγχιάλου όπου παρουσιάστηκε η συλλεκτική έκδοση – ημερολόγιο για το 2018 η οποία και θα δοθεί δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες στην συνέντευξη τύπου.

Για τους παραπάνω λόγους θα παρακαλούσαμε να παρευρεθείτε στην συνέντευξη τύπου με εκπρόσωπο του Μ.Μ.Ε. ή του φορέα ή της εταιρίας σας, ώστε να ενημερωθείτε για το πλαίσιο αυτών των δράσεων και εκδηλώσεων καθώς και τον αρχικό προγραμματισμό μας.

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

οι δράσεις και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, από την ίδρυση της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης της Νέας Αγχιάλου, είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη της μοναδικής συνεργατικής ιστορίας της Νέας Αγχιάλου και επιθυμούμε τη συνεργασία σας σ’ αυτή τη γιορτή καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτασμών 2018-2019.

Πρόγραμμα Συνέντευξης τύπου

• Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Ιωάννη Κίτσιο

• Παρουσίαση του προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων από τον Δρ Αλέξανδρο Καπανιάρη.

• Παρουσίαση της βασικής φιλοσοφίας των προϊόντων και των νέων προτάσεων από τον Διευθυντή Πωλήσεων κ.  Γιώργο Ζουγανέλη.

Συντονισμός συνέντευξης τύπου: Νίκος Τσούκας, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου Θα ακολουθήσει κέρασμα (catering) ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάστε τις νέες ετικέτες του μοναδικών γεύσεων της Νέας Αγχιάλου.

Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί σε ειδική συσκευασία η επετειακή έκδοση -ημερολόγιο για το 2018 καθώς και προϊόντα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία