Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Δύο βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Famous Brands

Δύο σημαντικές πρωτιές στη διοργάνωση Famous Brands, ως η αλυσίδα με την καλύτερη φήμη της χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας κατέκτησε η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Δύο βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Famous Brands

24
0

Η εταιρεία βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής οικονομίας», τη διοργάνωση που αναδεικνύει τους άριστους της πραγματικής οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής οικονομίας» επιβεβαιώνοντας ότι ακολουθεί με συνέπεια  την αναπτυξιακή της στρατηγική. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, το βραβείο εκ μέρους της ΑΒ Βασιλόπουλος παρέλαβε ο Σοφοκλής Γιαννακού, SVP Finance & CFO Greece.

Παράλληλα η εταιρεία, ξεχώρισε στα «Famous Brands 2018», κατακτώντας δύο μεγάλες πρωτιές: το 1ο βραβείο Καλύτερης Φήμης για το έτος 2017 και το 1ο βραβείο Καλύτερης φήμης για τη δεκαετία 2008-2017. Τα νέα βραβεία δείχνουν στην πράξη την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στην αλυσίδα, την εμπιστοσύνη όλων εκείνων που επιλέγουν το ΑΒητικό δίκτυο και έχουν φέρει την εταιρεία στην πρώτη θέση του εγχώριου λιανεμπορίου.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις, που επιβεβαιώνουν τη σημαντική συνεισφορά της  στην εθνική μας οικονομία, αλλά και την προτίμηση που της δείχνει το καταναλωτικό κοινό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία