Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Στους πρωταγωνιστές το ημίσκληρο κίτρινο τυρί Δουκίδη

Τέσσερα βραβεία ανάμεσα σε 125 ελληνικές επιχειρήσεις απέσπασαν τα τυροκομικά Δουκίδη, με έδρα τη Βι. Πε. Κομοτηνής, στο διαγωνισμό «Olymp Taste Awards» που έλαβε χώρα στην Αθήνα τέλη Μαΐου 2018.

Στους πρωταγωνιστές το ημίσκληρο κίτρινο τυρί Δουκίδη

0
0

Το «Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί Δουκίδη» (από αιγοπρόβειο γάλα) ήταν το προϊόν που ξεχώρισε γευστικά και ποιοτικά και κέρδισε το χρυσό βραβείο αποσπώντας βαθμολογία πάνω από 90%. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν είχε βραβευθεί ξανά με χρυσό βραβείο ποιότητας  στην πρώτη αξιολόγηση ελληνικών τυριών στα πλαίσια της έκθεσης «Dairy Expo» το 2016.

Η «Φέτα Π.Ο.Π. Δουκίδη» καθώς και το «Μαλακό Τυρί Δουκίδη» (από αιγοπρόβειο γάλα) απέσπασαν αργυρό βραβείο με γενικές  βαθμολογίες ανώτερες του 80%. Τέλος, ο παραδοσιακός «Τελεμές Δουκίδη» από αγελαδινό γάλα βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο.

Όσων αφορά το διαγωνισμό Olymp Taste Awards, πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης τροφίμων της εγχώριας αγοράς. Τη διαδικασία αξιολόγησης του φετινού διαγωνισμού ανέλαβαν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων μαζί με τεχνολόγους τροφίμων.

Ο Στέφανος Δουκίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δηλώνει: «Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά το καταναλωτικό κοινό που στηρίζει τα προϊόντα μας για δεκαετίες και τη κρητική επιτροπή που τα αξιολόγησε θετικά. Αποτελεί για εμάς αναγνώριση των  προσπαθειών που καταβάλλουμε αδιάλειπτα  για τη διατήρηση των τυροκομικών προϊόντων Δουκίδη στα υψηλότερα διεθνή επίπεδα τόσο σε ποιότητα, όσο και σε γεύση. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δυναμικά τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα του νομού Ροδόπης με μεράκι και όρεξη όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1956, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία