Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Από το Ισραήλ Grand Prestige Gold για το E-LA-WON

Χρυσή διάκριση απέσπασε για πέμπτη συνεχή χρονιά το ελαιόλαδο E-LA-WON στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Terra Olivo 2018 που διεξήχθη στο Ισραήλ.

Από το Ισραήλ Grand Prestige Gold για το E-LA-WON

16
0

Αυτή τη φορά ξεπέρασε τις κατηγορίες : Gold και Prestige Gold και του απονεμήθηκε GRAND PRESTIGE GOLD επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αναζήτηση της αριστείας και τελειότητας  τηρώντας όλες τις ορθές καλλιεργητικές πρακτικές.

Ο διαγωνισμός που έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ κατατάσσεται  στους τρείς πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάνω από 600 δείγματα από 25 και πλέον χώρες αξιολογήθηκαν από διακεκριμένους κριτές-γευσιγνώστες .

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας E-LA-WON Ιωάννης Καμπούρης επεσήμανε ότι: «θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να διακρίνονται τα ελληνικά προϊόντα και να βραβεύονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και βέβαια τέτοια γεγονότα μας κινητροδοτούν να παρασκευάζουμε εκλεκτά ελαιόλαδα, ώστε να αποκτήσουν ταυτότητα και ανταγωνιστικότητα. Στόχος του συγκεκριμένου Διαγωνισμού είναι η σύνδεση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου με την υγιεινή διατροφή. Αξιοσημείωτοι στόχοι των βραβείων είναι η προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής-καθότι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός  της Μεσογείου-η επικοινωνία των ωφελειών της και η ανταμοιβή των κορυφαίων ελαιολάδων από όλο τον κόσμο. Η κατάκτηση του Grand Prestige Gold για το ελαιόλαδο E-LA-WON ήταν ένα βραβείο που έλλειπε από τη βιτρίνα των 45+ διακρίσεων  της εταιρείας μας ».

Σ’ ένα  τέτοιο σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό η διάκριση του E-LA-WON Premium επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία