BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) διακρίθηκαν η τσιπούρα και το λαβράκι της Νηρεύς στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα

0
0

Με τη διάκριση αυτή συμπληρώνεται η γκάμα των προϊόντων της ΝΗΡΕΥΣ τα οποία είναι βραβευμένα για την ανώτερη γεύση τους.

Το iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση, που δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelen, Σεφ και Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα «τυφλά», σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας-iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία