BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Πάει για ΠΓΕ το «Το Φάβα της Αμοργού»

Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Το Φάβα της Αμοργού» στο Ενωσιακό Μητρώο ΠΟΠ-ΠΓΕ ως Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ), υπέβαλε ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αμοργού, με έδρα την Χώρα Αμοργού.

pge_2_2

99
0

Η εν λόγω αίτηση δημοσιοποιήθηκε με το με αρ. πρωτ. 540/32208/18-02-19 έγγραφο του Τμήματος ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ της Δ/νσης Συστημάτων Ποιότητας & Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρισης έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση μέχρι και την 18/04/2019 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική Επικράτεια. Σημειώνεται ότι οι ενιστάμενοι δύνανται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτηση τους.

Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος V της παραπάνω KYA, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Δείτε αναλυτικά τον φάκελο για «Το Φάβα της Αμοργού»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία