Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Δελτία Τύπου

Εκπαίδευση στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες από ΓΠΑ

Επτά «καυτές» ειδικότητες στο ρεύμα της εποχής περιλαμβάνονται στα σεμινάρια που προκήρυξε η Επιτροπή Προγραμματισμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπαίδευση στα θερμοκηπιακά

0
0

Συγκεκριμένα, πρόκειτα για τις εξής επτά κατηγορίες: Μονάδες οινοποιίας, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά (παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία), μονάδες επεξεργασίας γάλακτος, ηλεκτρονικό εμπόριο στην προώθηση γεωργικών προϊόντων, μελισσοκομία (παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων, μεταποίηση και εμπορία), μονάδες επεξεργασίας κρέατος, θερμοκηπιακές και υδροπονικές εγκαταστάσεις, παραγωγή και εμπορία θερμοκηπιακών προϊόντων.

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 40 ωρών το καθένα με ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό 20 ατόμων, μέγιστο αριθμό 25 ατόμων και κόστος παρακολούθησης ανά συμμετέχοντα 180 ευρώ. Τα προγράμματα δεν θα έχουν μόνο ακαδημαϊκό χαρακτήρα και περιεχόμενο αλλά κύριος στόχος τους θα είναι η πληρέστερη παρουσίαση όλων των πτυχών (εμπορικών, οικονομικών και τεχνικών) που συνθέτουν την πορεία από την πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, μέχρι και την εμπορία των προϊόντων.

Σημαντικό τμήμα της διάρκειας του κάθε σεμιναρίου θα αφιερώνεται στην παρουσίαση θεμάτων πρακτικής φύσεως σε εργαστηριακούς χώρους του Γ.Π.Α. ή σε επιχειρηματικές μονάδες. Η παρακολούθηση θα πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες για τις καθημερινές και από το πρωί κάθε Σάββατο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://tdd.aua.gr/ekpaideutikaseminaria για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο 180 ευρώ το αργότερο έως τις 6 Σεπτεμβρίου στον τραπεζικό λογαριασμό του Γ.Π.Α. στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός λογαριασμού: 040/54212339, IBAN: GR4901100400000004054212339).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και μια εναλλακτική επιλογή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

01-09-2013 22:15ΓΙΩΤΑ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία