Αν και οι τιµές τελικά παρέµειναν σταθερές σε σχέση µε πέρυσι, στα 50-55 λεπτά το κιλό για την α’ κατηγορία, παράγοντες της αγοράς επισηµαίνουν στην Agrenda πως τώρα που η ελληνική καλλιέργεια «έχει βρει το βηµατισµό της» θα πρέπει να προχωρήσει στην πιστοποίηση αλλά και την οργάνωση σε µεγάλα σχήµατα. Μόνο έτσι, εξηγούν, θα πέσουν τα κοστολόγια και θα αυξηθούν οι τιµές παραγωγού.
Όσον αφορά τα ρόδια βιολογικής καλλιέργειας πουλήθηκαν 5 λεπτά ακριβότερα τόσο σαν νωπά όσο και αυτά που οδηγούνται για χυµό.