BACK TO
TOP
Εμπορεύματα

Μείωση εκτιμώμενης παραγωγής καλαμποκιού από την Allendale

Νέα έρευνα από την εταιρεία μετρήσεων Allendale, δείχνει λίγο μικρότερη την αναμενόμενη παραγωγή καλαμποκιού στις ΗΠΑ, «φρενάροντας» την τάση που έχει δημιουργηθεί, η οποία τάση μιλά για παραγωγή που τελικά θα εξελιχθεί σε πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη.

provlepsi_paragwgis_kalampokiou

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

6
0

Νέα έρευνα από την εταιρεία μετρήσεων Allendale, δείχνει λίγο μικρότερη την αναμενόμενη παραγωγή καλαμποκιού στις ΗΠΑ, «φρενάροντας» την τάση που έχει δημιουργηθεί, η οποία τάση μιλά για παραγωγή που τελικά θα εξελιχθεί σε πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Παιχνίδια φαίνεται να παίζονται στο γήπεδο ενός προϊόντος που φέτος είχε διεθνώς τη φήμη του λίγου και ακριβού αναμενόμενου προϊόντος για πολλούς μήνες.  Οι ελπίδες των παραγωγών είχαν αυξηθεί κατά πολύ, περιμένοντας υψηλές τιμές. Οι υψηλές τιμές όμως δεν είναι ευχάριστο άκουσμα για τους εμπόρους λόγω της γνωστής τιμής αντικατάστασης εμπορεύματος. Οι τελευταίες εκθέσεις ανέβαζαν όλο και περισσότερο την προβλεπόμενη παραγωγή και ρίχνανε την ελπίδα των παραγωγών και με τη νέα αυτή έκθεση σταμάτησε το σερί .

Η Allendale ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνάς της, τα οποία περιέχουν πρόβλεψη για παραγωγή μικρότερη από αυτήν που προέβλεπε το USDA τον Αύγουστο.

Η Allendale προβλέπει πως η παραγωγή καλαμποκιού θα φτάσει τα 13,755 δις μπούσελς, με απόδοση περί τα 167,71 μπούσελς ανά εκτάριο (στρέμμαΧ4).

Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν οι εκτάσεις που είχαν καταγραφεί πως καλλιεργούνται με καλαμπόκι στην καταμέτρηση του USDA της 12ης Αυγούστου.

Σε εκείνη την έκθεση, η κυβέρνηση υπολόγισε την έκταση με καλαμπόκι στα 82 εκατ. εκτάρια, ενώ η συνολική παραγωγή υπολογίστηκε σε 13,9 δις μπούσελς με απόδοση στα 169,5 μπούσελς το εκτάριο.

Ο ερευνητής δήλωσε ότι η έρευνα διεξήχθη από τις 19 Αυγούστου έως τις 30 Αυγούστου από τους μεσίτες του και στην ιστοσελίδα του και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Οι εκτιμήσεις προέρχονταν από τις υπολογισθείσες αποδόσεις σε 29 πολιτείες και οι «άφθονες έρευνες» έδωσαν στην επιχείρηση αρκετά στοιχεία για να προβάλει τις αποδόσεις στις 12 πρώτες πολιτείες, καλύπτοντας το 86% της παραγωγής καλαμποκιού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία