Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το κατσικάκι kids της ΤΡΙΚΚΗ…στο Trikala City Run

Εδώ και περίπου δυο μήνες κυκλοφορεί στην αγορά από την ΤΡΙΚΚΗ το «Κατσικάκι». Πρόκειται για ένα παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού, από ελληνικό κατσικίσιο γάλα, το οποίο μάλιστα «έτρεξε» στα χνάρια του αθλητισμού και του πολιτισμού μαζί με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στο Trikala City Run που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην πόλη των Τρικάλων.

Trikki_Packshots

26
0

Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ, ως μεγάλος χορηγός της επιτυχημένης εκδήλωσης, συμμετείχε ενεργά μοιράζοντας το δικό μας σοκολατούχο trico αλλά και τα νέα επιδόρπια γιαουρτιού, κατσικάκι kids, με ολόφρεσκο κατσικίσιο γάλα σε τέσσερις υπέροχες  γεύσεις. Μπανάνα μπισκότο, μπανάνα, φράουλα και βανίλια που έγιναν ανάρπαστα  από μικρούς αλλά και μεγάλους.   

Οι  άνθρωποι της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ δηλώνουν υπερήφανοι για τη συνδρομή τους στην εκδήλωση. Για τους εκατοντάδες συμμετέχοντες  που έτρεξαν στα χνάρια του αθλητισμού και του πολιτισμού φορώντας φανέλα η οποία στο πίσω μέρος της έφερε το λογότυπο από το κατσικάκι kids της ΤΡΙΚΚΗ.

Ο πρόεδρος του Συνεταιριστικού Ομίλου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας ο οποίος έδωσε το σήμα της  εκκίνησης στους αγώνες αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων  1.000 μέτρων και απένειμε τα μετάλλια στους νικητές, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση  η οποία δήλωσε βέβαιος ότι θα εξελιχθεί σε ένα θεσμό με διάρκεια για την πόλη των Τρικάλων.

Ο κ. Λιούτας τόνισε πως «η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ έχει αποδείξει, στην πράξη, τον κοινωνικό της ρόλο, συμβάλλοντας στη διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων  που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία