Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το Νοέμβριο το Διεθνές Συνέδριο της UECBV

Οι μελλοντικές προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπος ο τομέας του κρέατος, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και οι προοπτικές ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου, θα αποτελέσουν το βασικό πεδίο συζητήσεων του Διεθνούς Συνεδρίου της UECBV (European Livestock and Meat Trade Union - Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος) που θα διοργανώσει στη χώρα μας η ΕΔΟΚ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος), στο Divani Caravel Hotel στις 7-10 Νοεμβρίου 2019, παράλληλα με τη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της UECBV - και της YEMCo (Young European Meat Committee Επιτροπή Νέων Ευρωπαίων Στελεχών του Κρέατος).

edok_4

40
0

Με κεντρικό σύνθημα “Αντιμετωπίζοντας μελλοντικές προκλήσεις: Έλλειψη ανθρώπινων πόρων και Εμπορικές σχέσεις”, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει εξέχοντες ομιλητές και εκπροσώπους φορέων από τον τομέα του κρέατος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το περιθώριο των εργασιών του, θα αποτελέσει πεδίο επιχειρηματικών συναντήσεων και επαγγελματιών συμφωνιών.

Εστιάζοντας στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος στο μέλλον, το Συνέδριο θα δώσει έμφαση, στην ανάγκη ανανέωσης με ικανά στελέχη, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένων εργαζόμενων και στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων στην περιοχή των Βαλκανίων, την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Εγγύς Ανατολή.

Στο πρόγραμμα, εκτός από τις συνεδριάσεις της ολομέλειας με ομιλίες προσκεκλημένων προσωπικοτήτων και εισηγήσεις αναγνωρισμένων ειδικών στα επίκαιρα θέματα του τομέα, θα περιλαμβάνονται συναντήσεις εργασίας τεχνικών ομάδων στους τομείς, της παραγωγής και του εμπορίου ζώντων ζώων, της βιομηχανίας του κρέατος, της υγιεινής-κτηνιατρικής, των εξαγωγών και εισαγωγών από και προς την Ευρώπη, του κλάδου της εστίασης καθώς και τεχνικές επισκέψεις σε παραγωγικές και καθετοποιημένες μονάδες κρέατος της χώρας μας.

Προβλέπονται επίσης προσυνεδριακές συναντήσεις εργασίας, ειδικών στην επιστήμη του κρέατος και των προϊόντων του καθώς και σε επί μέρους θέματα του τομέα του κρέατος που σχετίζονται με την εικόνα του κρέατος στην κοινωνία και την γεωπολιτική θέση της χώρας μας.

Στο συνέδριο και τις παράλληλες εκδηλώσεις, αναμένεται να λάβουν μέρος 250 περίπου σύνεδροι από την Ελλάδα, τις χώρες-μέλη της ΕΕ και από άλλες χώρες του κόσμου που συμμετέχουν στην UECBV.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα κινηθεί στους παρακάτω κύριους θεματικούς άξονες:

- Ανάγκη ανανέωσης του τομέα με ικανά στελέχη.

- Εισαγωγή νέων τεχνολογιών για τον εκσυγχρονισμό και προκειμένου να ανταποκριθεί ο τομέας στην έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων.

- Ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων του κλάδου εντός και εκτός χωρών Ε.Ε. στην περιοχή των Βαλκανίων, τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην Εγγύς Ανατολή.

Οι συνεδρίες θα περιλαμβάνουν επίσης συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με συμμετοχή ομιλητών και προσκεκλημένων προσωπικοτήτων του τομέα του κρέατος, στους οποίους οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις απόψεις τους και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία