BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Υβρίδια κολοκυθιού και διαφορετικοί τύποι σαλάτας στον αποδεικτικό αγρό της Syngenta

Πάνω από 60 διαφορετικές σαλάτες τύπου Romaine, Βatavia, Ιceberg, Endive κα και υβρίδια κολοκυθιού, διαφόρων χρωμάτων, τύπων και σχημάτων, με ενισχυμένο πακέτο ανοχών, μπορούν να δουν από κοντά όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση της Syngenta στον αποδεικτικό αγρό σαλατών και κολοκυθιού της εταιρίας στην Καστέλλα Ευβοίας.

h_52740305-1160x773

26
0

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πληροφορίες από την Ομάδα Σπόρων Κηπευτικών της Syngenta για τα είδη που τους ενδιαφέρουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου 2019 από τις 10.30 έως και τις 19.00.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

 

Πρόσκληση σε αποδεικτικό αγρό σαλατών-κολοκυθιού

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στον αποδεικτικό αγρό σαλατών και κολοκυθιού της Syngenta στην Καστέλλα Ευβοίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου 2019 από τις 10.30 π.μ. έως και τις 7.00 μ.μ.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά πάνω από 60 διαφορετικές σαλάτες τύπου Romaine, Βatavia, Butterhead, Ιceberg, Endive κ.α. από την πλούσια γκάμα της Syngenta και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από την Ομάδα Σπόρων Κηπευτικών της Syngenta για τα είδη που σας ενδιαφέρουν.

Αυτή τη χρονιά έχετε την ευκαιρία να δείτε και να επιλέξετε στον αγρό πάνω από 25 υβρίδια κολοκυθιού διαφόρων χρωμάτων, τύπων και σχημάτων από με ενισχυμένο πακέτο ανοχών και πάντα με τα υψηλά ποιοτικά standards της Syngenta.

Επιπρόσθετα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον αποδεικτικό αγρό όπου σε συνεργασία με το Γ.Π.Α. μελετούμε τη διακύμανση των πληθυσμών των εντόμων που είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση των ιώσεων σε πειραματικά τεμάχια με διαφορετικούς καλλιεργητικούς χειρισμούς.

Επικοινωνήστε για την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί με τους:

Γιώργος Κοντοσφύρης
Διευθυντής Πωλήσεων Κηπευτικών
yiorgos.kontosfyris@syngenta.com
6978332516

Βαγγέλης Πελεκάνης
Marketing Operation Manager Κηπευτικών
vangelis.pelekanis@syngenta.com
6972239844

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τα προϊόντα που καλλιεργείτε, διακινείτε και εμπορεύεστε με την ανανεωμένη γκάμα κολοκυθιού και σαλατών της Syngenta!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία