BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τα 30 χρόνια του γιορτάζει στην Κέρκυρα το Château Nico Lazaridi

Η πρωτότυπη έκθεση που διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi φτάνει στην Κέρκυρα: Από τις 16 ως και τις 30 Σεπτεμβρίου, το ART & WINE ON THE MOVE θα φιλοξενείται στο πανέμορφο DOMES MIRAMARE a Luxury Collection Resort!

Domes_Miramare_Resort

8
0

Στο project που τρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι έχουν την εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Château Nico Lazaridi.

Οι ετικέτες των οίνων της οικογένειας «Château» αποτελούν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα καλλιτεχνικό “showcase”. Όλες τους απεικονίζουν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους. Το λευκό και το ερυθρό «Château» καθώς και το Rosé Nico Lazaridi ανανεώνουν την ετικέτα τους κάθε επτά χρόνια, μια αλλαγή που συχνά σηματοδοτεί μεταβολές στο ίδιο το προϊόν.

Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας και όλοι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να τα θαυμάσουν κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους. Χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου – μη χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Château» στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου. Οι περισσότεροι δημιούργησαν έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ξεχωριστά Wine & Dine Events:

Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, 19:30

Δύο βραδιές υψηλής γαστρονομίας στο εστιατόριο MAKRIS με μενού 6 πιάτων που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Πέτρος Δήμας, συνοδεία εκλεκτών οίνων της NICO LAZARIDI

60€/ άτομο | Θέσεις περιορισμένες | Κρατήσεις: 2661 4 40500

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία