BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Country & Western BBQ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανή country μουσική και να γευτούν το καλύτερο country & western barbeque μενού, το οποίο βρίσκεται μόνο στην Πολιτεία του Texas, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν στο Country & Western Barbecue της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 13:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Athens Tennis Club).

country-_-western-bbq_f

19
0

Ο καταπράσινος και λουλουδιασμένος χώρος των 15 στρεμμάτων του Ομίλου, στη σκιά των Στύλων του Ολυμπίου Διός και της Ακρόπολης, θα φιλοξενήσει την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση για τους φίλους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Αθήνα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η oμάδα της Αθήνας του Συλλόγου Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών του ιδρύματος. Ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αποτελείται από ηγέτες του επιχειρηματικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού κύκλου της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο, το ενδιαφέρον και τις γνώσεις τους ώστε να προάγουν την αποστολή της Σχολής. Ο Σύλλογος διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις οι οποίες αποσπούν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, φέρνουν κοντά στη Σχολή την κοινωνία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και τους άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής.


Πληροφορίες για κρατήσεις: Κατερίνα Κουρουκτσίδου 6972 486109

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία