BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ό,τι καλύτερο ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα στο Cellier Wine Fair

Το ταξίδι του συνέχισε για 14η χρονιά το Cellier Wine Fair, αποτελώντας ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για κορυφαίους παραγωγούς κρασιών και αποσταγμάτων του κόσμου.

Cellier-2

Agronews

53
0

Το 14ο Cellier Wine Fair πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η ομάδα του Agronews βρισκόταν εκεί. Εκατοντάδες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, 51 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σπάνια αποστάγματα αλλά και ιδιαίτερα προϊόντα vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας συνέθεσαν το προφίλ της φετινής διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο η έκθεση διεξήχθη στο ξενοδοχείο Hilton Athens (11:00 - 20:00), δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ξεκινήσει τη γευστική περιήγηση με ένα συλλεκτικό ποτήρι γευσιγνωσίας και να γνωρίσει από κοντά οινοποιούς, να δοκιμάσει μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, αλλά και να αγοράσει τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές από το σημείο πώλησης, το pop up Cellier Discount Shop που είχε στηθεί στο χώρο.

Παράλληλα στην έκθεση προσφέρονταν delicatessens και premium κοκτέιλ, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώθηκε από παρουσιάσεις, και διαγωνισμούς, καθώς και τα θεματικά master class “Prestige Champagne”, από το Σίμο Γεωργόπουλο, με τη γευσιγνωσία έξι εμβληματικών ετικετών και “Cognac VS Armagnac”, από το Γιάννη Κοροβέση, για τις διαφορές μεταξύ δύο εκ των εθνικών αποσταγμάτων της Γαλλίας και τη δοκιμή 6 σπάνιων brandy.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι σαμπάνιες, από γνωστούς γαλλικούς οίκους όπως οι Champagne Perrier Jouet Grand Brut., Champagne Bollinger, ο αγαπημένος αφρώδης οίνος του James Bond και Champagne Veuve Clicquot, για τη δοκιμή της οποίας προσφέρονταν εντυπωσιακά ποτήρια γευσιγνωσίας σαμπάνιας.

Για άλλη μια χρονιά η εμπειρία-θεσμός της Cellier Wine Fair ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και θέτοντας τον πήχη ακόμα υψηλότερα για μελλοντικές διοργανώσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία