BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το πιο πράσινο φοιτητικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη 9 & 10 Νοεμβρίου!

Το Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Γεωπονικών Επιστημών (Πα.Φ.Συ.Γ.Ε), πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο του ΚΕ.Δ.Ε.Α, με θέμα: "18 hours of Sustain-ABLE Agriculture - 18 ώρες για την Αειφορία στις Γεωπονικές Επιστήμες".

pasfuge

17
0

Μετά τη διεξαγωγή του 1ου Πα.Φ.Συ.Γ.Ε, ο IAAS GREECE αναδομήθηκε με νέα μέλη, παρουσιάστηκαν φρέσκες ιδέες και σε συνδυασμό με συστηματική δουλειά και όρεξη το πνεύμα της ομάδας δυνάμωσε! Έτσι, μέσα από τις συναντήσεις μας γεννήθηκε το όραμα για το 2ο Πα.Φ.Συ.Γ.Ε, ένα συνέδριο με δυναμικό διαδραστικό χαρακτήρα που θέτει σε όλους μας μια πρόκληση: Να αναδειχθεί η Αειφορία στη Γεωπονία μέσα σε 18 ώρες.

Η φιλοδοξία μας είναι να γίνει ένας ετήσιος θεσμός συνάντησης φοιτητών Γεωπονικών Επιστημών, καθώς και διακίνησης των νέων πληροφοριών που αφορούν τον κλάδο μας! Ταυτόχρονα, σημαντικό ρόλο παίζει η απόκτηση νέων ικανοτήτων από τους φοιτητές των Γεωπονικών Επιστημών σε θέματα που αφορούν τόσο τη Γεωπονία όσο και γενικά τις απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα. Με ομιλίες από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, καθηγητές και επιχειρηματίες, Workshops - βιωματικά εργαστήρια & Soft Skill Trainings, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για κάθε φοιτητή και φοιτήτρια σχολής Γεωπονικών Επιστημών αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για τη Γεωπονία γενικότερα!

ΙΑΑS

Ο IAAS είναι ένας παγκόσμιος, ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αφορά φοιτητές και αποφοίτους ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης. Ο οργανισμός αυτός μετράει ήδη 62 χρόνια παγκόσμιας ιστορίας και 8 χρόνια στην χώρα μας.

Στόχος του οργανισμού είναι η ενθάρρυνση της ανταλλαγής ιδεών στους τομείς της εκπαίδευσης και των πρακτικών του τομέα της Γεωπονίας και συναφών επιστημών, όπως και η προώθηση συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των φοιτητών με κοινωφελείς δράσεις που εξασφαλίζουν την παράλληλη αειφόρο ανάπτυξη της γεωργίας, οικονομίας και παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Επίσης κύριος άξονάς μας είναι η διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών περιόδων όπως και προγραμμάτων πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: IAASGREECE

Instagram: pafsige

E-mail: pafsige.iaas@gmail.com

Site: https://www.iaasgreece.org/buttons-arxiki

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους: https://www.iaasgreece.org/buttons-arxiki

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία