ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
"Νεότερα ερευνητικά δεδομένα ενάντια στο Varroa"
Χαριστός Λεωνίδας - Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Τμήμα Μελισσοκομίας (ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ)
"Υγιεινή & Ασφάλεια Προϊόντων Μέλισσας"
Ασούτης Διδάρας Νικόλαος - ΕΦΕΤ
"Αντιμετώπιση Ασθενειών"
Καρατάσου Κατερίνα - Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος
"Ελληνικό Μέλι. Ταυτότητα και Διατροφική Αξία"
Μανούρας Αθανάσιος - Παν. Θεσσαλίας / Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και συμμετέχει και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Τρικάλων.