Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Σεπτέμβριο 2020 το 50 Great Greek Wines

Νέες ημερομηνίες για το 50 Great Greek Wines.

50GGW

106
0

Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, το 50 Great Greek Wines ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδικασιών του.

  • 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 | πραγματοποιείται η διαδικασία αξιολόγησης και ανάδειξης των 50 καλύτερων ελληνικών κρασιών

 

  • 29 Σεπτεμβρίου | προγραμματίζεται η τελετή απονομής όπου θα ανακοινωθούν τα κρασιά νικητές. Προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, η απονομή θα είναι ένα διαφορετικού τύπου phygital event με έμφαση στα virtual στοιχεία που θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου και οι οινόφιλοι εντός αλλά και εκτός Ελλάδας μέσω διαδικτύου

Ο εμπνευστής του 50 Great Greek Wines, Γιάννης Καρακάσης Master of Wine σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 50 GGW δηλώνει: «Ο ενθουσιασμός της ομάδας μας είναι μεγάλος καθώς εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που δημιούργησε ο COVID-19 οι αρχικές μας προσδοκίες ξεπεράστηκαν. Πάνω από 420 κρασιά από 140 οινοποιεία, από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος στο 50 GGW. Bήμα-βήμα, με υπομονή και μεράκι, σχεδιάζουμε κάτι ποιοτικό που θα ταξιδέψει το ποιοτικό ελληνικό κρασί κοντά σε κάθε οινόφιλο»

Τι είναι το 50 Great Greek Wines

Μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα ανάδειξης και εξωστρέφειας του ελληνικού κρασιού, ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση της ελληνικής παραγωγής για να βγει πιο δυναμικά εκτός συνόρων. Ο μεγάλος νικητής αυτού του σύγχρονου εγχειρήματος, στο επίκεντρο του οποίου θα είναι η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων Ελληνικών κρασιών, θα είναι το ελληνικό κρασί.

Χορηγοί του 50 GGW

  • Platinum Sponsors: Alpha Bank, Selene Restaurant Santorini
  • Gold: Οινόσημο
  • Silver: Aνθίδης, Αmpeli London, VNB Μπακασιέτα, Cava Halari Cordis, Cellier, Faidon’s Athens, Greece and Grapes, Kylix, Masterzen, Mr.Vertigo, Οenophorum, Riedel, Sommelier’s Choice, Trinity Wines.


Χορηγοί
επικοινωνίας

TV Open Beyond, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, eatme, FnB Daily, Insider, The Likker

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία