BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

H ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου στο επίκεντρο του «Mediterranean Cheese & Wines»

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 κορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα Μ.Μ.Ε. της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers και opinion leaders είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπέροχη γεύση σπουδαίων προϊόντων της Νάξου, της Σάμου και της Ιταλίας και να γνωρίσουν την μεγάλη τους ποιότητα, στα πλαίσια του 4ου Food Experience Graviera Naxos 2021 και του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wines»!

_MG_5423

72
0

Η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου «αντάμωσε» τα γλυκόπιοτα και με δεκάδες διακρίσεις Π.Ο.Π. κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna.

Αυτή η… γευστική συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στο Αλυκό Νάξου και το μενού της είχε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, Γραβιέρα και Κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.

Σύμφωνα με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, στο γευσιγνωστικό αυτό event απόλαυσαν μια μοναδική οινογαστρονομική εμπειρία, καθώς η «δυνατή» γεύση της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου συνταίριαξε απολαυστικά με τα γλυκόπιοτα, πολυβραβευμένα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της ιταλικής Enoteca, ανεβάζοντας την καλή διάθεση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία