Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στις 14 Οκτωβρίου το 8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιριών-μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του, BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και με το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου, ένα τριήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, με θέμα τα νωπά φρούτα και λαχανικά.

4o-ellinogermaniko-foroum-trofimon-1

142
0

Το εγχείρημα θέτει ως στόχο τη σύναψη νέων επαγγελματικών επαφών και συνεργασιών μέσα από B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων.

Το 8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων θα λάβει χώρα στις 14 - 16 Οκτωβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη ημέρα (14.10.) θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από υψηλόβαθμα στελέχη της πολιτικής και της οικονομίας καθώς και τοποθετήσεις από εκπροσώπους συνδέσμων και φορέων του αγροδιατροφικού κλάδου. Επίσης θα λάβουν χώρα σύντομες παρουσιάσεις από τους Έλληνες παραγωγούς και τους Γερμανούς αγοραστές. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν stands των ελληνικών εταιριών για γευσιγνωσία. Στο κλείσιμο της πρώτης μέρας θα πραγματοποιηθεί δείπνο.

Τη δεύτερη ημέρα (15.10.) θα διεξαχθούν οι συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισμών και των γερμανικών εταιριών, που επιθυμούν να εισάγουν νωπά φρούτα και λαχανικά από τους Έλληνες παραγωγούς.

Την τρίτη ημέρα (16.10.) θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε ελληνικές μονάδες παραγωγής της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος.

Την παραμονή της έναρξης του Φόρουμ, στις 13.10., θα λάβει χώρα ένα Welcome Dinner για τους Γερμανούς αγοραστές, στο οποίο θα ήταν τιμή μας να παραστείτε καθώς και στο πλήρες πρόγραμμα του Φόρουμ.

Σκοπός μας είναι, το εγχείρημα αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο και συνέχεια στη μελλοντική συνεργασία των γερμανικών εταιριών με τους Έλληνες παραγωγούς.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία