BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακά το παγκόσμιο συνέδριο για κάθετες φάρμες

Εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου το δεύτερο Παγκόσμιο συνέδριο για τις κάθετες φάρμες, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

030120-vertical-farming_9729068d

77
0

Με πλούσιο πρόγραμμα, ομιλίες διακεκριμένων προσώπων από το χώρο, παρουσιάσεις, βραβεύσεις, πανελς, εκθέσεις καθώς και B2B συναντήσεις για δικτύωση θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Σεπτεμβρίου το 2nd Vertical Farming World Congress.

 

Τα κυριότερα σημεία του συνεδρίου περιλαμβάνουν:

 

  • Πάνελ των ηγετών της βιομηχανίας με Infarm, Kalera, Plenty και YesHealth
  • Το όραμα του μέλλοντος από 80 στρέμματα, Bowery, CubicFarms, IGS, Vertical Field και Vertical Future
  • Επισκόπηση της αγοράς από Hort Americas και Rabobank
  • Πρωτοπόροι από τη Χιλή, την Ινδία και την Ιαπωνία
  • Πάνελ εμπόρων και επενδυτών με Ikea και Metro συν KPMG και S2G
  • Προσωπικότητες «κλειδιά» από τον κλάδο της καινοτομίας, από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο στη Μαλαισία και τη Σουηδία
  • Ηγέτες συλλόγων από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ιαπωνία

 

«Έχουμε αναπτύξει καταπληκτικές νέες διαδικτυακές δυνατότητες, όπως εικονικές κάθετες επισκέψεις σε αγρόκτημα, παρουσιάσεις εκπροσώπων Vertical Venture γρήγορες εκδηλώσεις και άτυπες δεξιώσεις περιφερειακής δικτύωσης, που λειτούργησαν εξαιρετικά καλά και πέρυσι. Με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της αποδοτικότητας του χρόνου και του καταγεγραμμένου περιεχομένου, πιστεύουμε ότι η εκδήλωση θα αποδειχθεί ιδιαίτερα  πολύτιμη για κάθε επιχείρηση που θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες γνώσεις του ταχέως εξελισσόμενου τομέα», αναφέρει ο διοργανωτής Richard Hall, πρόεδρος της εταιρείας συμβουλευτικής για τρόφιμα και ποτά Zenith Global.

 

Το Συνέδριο χρηματοδοτείται από διάφορους κορυφαίους προμηθευτές της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των πλατινένιων χορηγών Vertical Future και IGS Limited, του χρυσού χορηγού CubicFarm Systems και του ασημένιου χορηγού Roto-Gro International.

 

Το πλήρες πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες κράτησης είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση www.zenithglobal.com/events/vfwc2021, με εκπτώσεις για νεοσύστατες εταιρείες ή ομάδες επιχειρήσεων τεσσάρων ή περισσότερων καθώς και επιπλέον έκπτωση για early booking έως τις 13 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στο events@zenithglobal.com.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία