BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ευρωπαϊκό διαδικτυακό συνέδριο για το αγροτικό επιχειρείν νέων παραγωγών στις 4 Φεβρουαρίου

Το «EUandU» είναι ένα διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο που διοργανώνεται στις 4 Φεβρουαρίου από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

EUAndU-main-1

210
1

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες και ιστορίες επιχειρηματικότητας από τον αγροτικό τομέα στην Θεσσαλία. Θα μάθεις για τα σχετικά Ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την ιδέα σου πράξη και να ασχοληθείς με τα αγροτικά.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα για να ενημερωθείς, να εμπνευστείς και να ψυχαγωγηθείς! Πάρε μέρος στο διαδικτυακό μας παιχνίδι και κέρδισε δώρα!

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να εμπνεύσει τους νέους, στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους.

Να τους ενθαρρύνει να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Να καταδείξει την συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα αυτό.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα οργανωθεί διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο διαθέσιμο εδώ



Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

01-02-2022 10:50Λεώνη Λεκκακου

Είμαι φοιτήτρια στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα ζωικής παραγωγής . Είμαι πλέον στο 5ο εξάμηνο οπότε ο επαγγελματικός προσανατολισμός σε αυτόν τον συγκείμενο τομέα θα ήταν κάτι πολύ χρήσιμο για μένα . Σε ποια διαδικτυακή πλατφόρμα θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο ; Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία