BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την Sial Paris στις 15-19 Οκτωβρίου

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση της χρονιάς, τη Sial Paris, 15 – 19 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για πέντε ολόκληρες ημέρες, να γνωρίσουν πρώτοι τις νέες τάσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών.

truly_at_sial_2

203
0

Στην ελληνική συμμετοχή  λαμβάνουν μέρος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πολλές εταιρείες θα έχουν επίσης τη στήριξη διαφόρων Επιμελητηρίων, όπως των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου, Κοζάνης, Χαλκιδικής κ.ά.

Παράλληλα,  έχει εξασφαλιστεί χώρος σε όλες τις θεματικές ενότητες, όπως National Pavilion, Grocery, Confectionery, Frozen, Beverages, Gourmet, Meat, όπου θα φιλοξενήσει δεκάδες Ελληνικές εταιρείες.

Καθημερινά θα λαμβάνουν χώρα events γευσιγνωσίας στον ειδικό χώρο «Taste Area», που θα αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας και την ποιότητα των εγχώριων προϊόντων. Εκεί οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικές συνταγές από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας, παρασκευασμένες από τα προϊόντα των εκθετών της.

Η παρασκευή και φροντίδα των εδεσμάτων θα πραγματοποιηθεί από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Mavrommatis – La Table de la Méditerranée, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της δημιουργικής κουζίνας επί 40 και πλέον χρόνια στο Παρίσι και αναδεικνύει με επιτυχία τις μοναδικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Ειδικός χώρος θα υπάρχει επίσης για τα βραβευμένα Ελληνικά προϊόντα στο «Great Greek Awarded Products stand». Οι εκθέτες θα έχουν τον δικό τους χώρο να παρουσιάσουν τα διακεκριμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς προϊόντα τους και να προωθήσουν τις επωνυμίες τους σε ευρύτερη γκάμα αγοραστών.

Επιπλέον, για την ανάδειξη του πλούτου του Ελληνικού ελαιολάδου, θα υπάρξει «Olive Oil Tasting Bar», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα ξεχωριστά ελληνικά ελαιόλαδα και να αντιληφθούν τη μοναδικότητα της γεύσης τους και των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους. Θα παρέχεται πλήρης πληροφόρηση σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για διεθνείς αγοραστές, γευσιγνώστες, δημοσιογράφους κ.ά.

Επίσης, θα υπάρχει Coffee & Drinks Station στη διάθεση των εκθετών και των επισκεπτών, με εκλεκτούς καφέδες και συναρπαστικά αναψυκτικά, υπό την αιγίδα των εταιρειών Ζαγόρι, Nektar Coffee και Nektar Kourtidis.

Ραντεβού στο Παρίσι με την «Αληθινή Ελλάδα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την SIAL Paris 2022 μπορείτε να επισκεφθείτε τα www.greatexhibitions.gr και www.sialparis.com.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία