Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Πανελλήνια Έκθεση και Συνέδριο αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

H 1η Πανελλήνια Κλαδική Έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων αυτών θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στο Νομό με τα περισσότερα καλλιεργούμενα στρέμματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (μεταξύ άλλων κρόκος, ρόδα, λεβάντα, τσάι του βουνού, ρίγανη, φασκόμηλο κ.α.), από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.

arwmatikafarmakeutika

319
0

Το ΕΒΕ Κοζάνης, ο Δήμος Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας θέτουν σε λειτουργία την κλαδική αυτή Έκθεση ταυτόχρονα με αντίστοιχο επιστημονικό Συνέδριο.

Το 1ο Συνέδριο του κλάδου θα διεξαχθεί υπό τη διοργανωτική αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο θα προσκληθούν να μιλήσουν για σχετικά θέματα καταξιωμένοι επιστήμονες, γεωπόνοι, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι γνωστών φαρμακοβιομηχανιών της χώρας μας, ειδικοί στη χρησιμότητα της καλλιέργειας και επεξεργασίας κάθε είδους αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών κ.α.

Στόχος είναι τόσο η Έκθεση, όσο και το Συνέδριο να αποτελούν ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τους ανθρώπους της αγοράς αλλά και της επιστημονικής κοινότητας.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο σημαντικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, χωρών της Ε.Ε. και της Ασίας.

Στην Έκθεση Κοζάνης θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκθετών και εμπορικών επισκεπτών να συναντηθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών παραγωγών και παραγωγικών επιχειρήσεων, που θα παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο, με την υποστήριξη της έκθεσης και από το υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας και Τροφίμων, τα επώνυμα, πιστοποιημένα, ποιοτικά προϊόντα τους.

Το κόστος συμμετοχής στους εσωτερικούς χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου έχει καθοριστεί στα 50 € πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Κοζάνης κα. Καρακουλάκη στο τηλ.: 24610 41693.

Μπορείτε να δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα

και εδώ την αίτηση συμμετοχής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία