BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Ζυθογνωσία 2018 στις 13-14 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στους ζύθους υψηλής ποιότητας δίνει το καθιερωμένο ραντεβού για 5η φορά με τους ζυθόφιλους στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018. Εκατοντάδες μπύρες, απεριόριστες γευστικές δοκιμές, pop-up εστιατόριο καθώς και ενδιαφέρουσες υπηρεσίες-έκπληξη περιμένουν τους επισκέπτες.

azythognw2

13
0


Aν είστε ήδη ζυθολάτρης, η ζυθογνωσία και ο υπέροχος κόσμος της μπύρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν, όμως, τώρα ανακαλύπτετε τις σύγχρονες εκδοχές της μπύρας ή έχετε μείνει στα κουρασμένα ζυθο-κλισέ της περασμένης δεκαετίας, τότε υπάρχει μια ευκαιρία για αλλαγή της στάσης σας απέναντι στη μπύρα με μια επίσκεψη στη Ζυθογνωσία που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο. Η έκθεση θα περιλαμβάνει πάνω από 150 ετικέτες, μεταξύ των οποίων οι καλύτερες ελληνικές μικροζυθοποιίες και σπάνιες μπύρες από το εξωτερικό.

Η Ζυθογνωσία είναι η μοναδική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπύρες. Η Ζυθογνωσία ξεκίνησε το 2014 και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ίδιο χώρο, τις περισσότερες μικροζυθοποιίες της χώρας καθώς και τις πιο εκλεκτές και δημοφιλείς μπύρες εισαγωγής.

Στόχος ήταν και παραμένει να έρθουν οι επισκέπτες κοντά στις υπέροχες γεύσεις της μπύρας και να αποδομηθεί ο μύθος που θέλει την κατανάλωσή της να γίνεται μόνο το καλοκαίρι.

Η μικροζυθοποιία αυξάνεται ραγδαία σε όλη την υφήλιο. Θεωρείται πως και στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ εκατοντάδων διαφορετικών ελληνικών ζύθων, γιατί η συνεχής δημιουργία νέων προϊόντων είναι μέρος αναπόσπαστο της φιλοσοφίας της μικροζυθοποίησης. Ταυτόχρονα, οι παλιές και εδραιωμένες μπύρες, μπύρες ιστορικές και αγαπημένες, συνεχίζουν να αποτελούν σταθερές αξίες. Για αυτό τον λόγο, η Ζυθογνωσία δεν είναι έκθεση μόνο για μικροζυθοποιίες αλλά για όλες τις καλές μπύρες.

Η εταιρεία Vinetum, που έφερε στην Ελλάδα τις εκθέσεις για το κρασί, εφαρμόζει πλέον την τεχνογνωσία της στη μπύρα, ένα προϊόν εξίσου ευγενές με τον οίνο, με αντίστοιχα πλούσια ιστορία και κουλτούρα.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 12:00-21:00

Στον χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί:

Καντίνα

Pop-up food truck με BBQ νοστιμιές του αμερικανικού Νότου με τους Po’Boys

Καφεκοπτείο

Μοναδικά χαρμάνια καφέ και βραβευμένοι baristas με το The Underdog Café

Ζυθοπωλείο

Όλες οι μπύρες της έκθεσης προς πώληση για το σπίτι με την Cava di Patsi

Guest brewery από τη Δανία με πολύ προχωρημένες γεύσεις σε παγκόσμια πρεμιέρα

Γενική είσοδος 12 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.zythognosia.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία