BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Ημερίδες για τον Διαγωνισμό Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή του έργου AGROINNOECO

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την παρουσίαση του επικείμενου διαγωνισμού καινοτομίας του έργου AGROINNOECO, μέσω του οποίου θα αξιολογηθούν και θα αναδειχθούν ιδέες από ενδιαφερόμενους καινοτόμους στον αγροδιατροφικό τομέα.

adutikhsperi

5
0

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:


Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2018
και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι)


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018
και ώρα 10:00, Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Πλ. Δημοκρατίας 1, Κάτω Αχαΐα)
το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλατεία Ηρώων, Πύργος)
το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ


Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διαγωνισμό αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.agroinnoeco.eu εντός του Νοέμβρη 2018.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα επωφεληθούν μέσα από το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO απολαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης με εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και δικτύωση. Το πρόγραμμα θα οδηγεί στην κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου για κάθε επιλεχθέντα με σκοπό η καινοτόμος ιδέα να αναπτυχθεί ως βιώσιμη επιχείρηση και να παρουσιαστεί σε επενδυτικά funds.

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών ημερίδων θα  εξηγηθεί το έργο AGROINNOECO και οι στόχοι του, το μοντέλο της προ-θερμοκοιτίδας του έργου AGROINNOECO καθώς και η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής στον επικείμενο διαγωνισμό καινοτομίας. Επίσης, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές με επιτυχημένα παραδείγματα νεοφυών επιχειρήσεων.


Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στο: https://bit.ly/2RdXmGO   

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://bit.ly/2IDA0qg



Το ευρωπαϊκό έργο AGROINNOECO

Το AGROINNOECO – Διαπεριφερειακό Οικοσύστημα Καινοτομίας συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον αγροδιατροφικό τομέα για την ωρίμανση και ενσωμάτωση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα. Εντάσσεται στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Balkan Med» (INTERREG Balkan-Mediterranean 2014-2020).

Στόχος είναι η ανάπτυξη ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη και την απασχόληση, καθώς και η ενίσχυση της ελκυστικότητας της περιοχής για τους καινοτόμους επιχειρηματίες.

Συντονιστής έχει οριστεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ συμμετέχουν: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας, Επιμελητήριο Αχαΐας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τιράνων, Πανεπιστήμιο Τιράνων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία