BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Sofitel Wine Days μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2018

Το Sofitel Athens Airport, μέλος του διεθνούς ομίλου AccorHotels, γιορτάζει και φέτος το κρασί και το γαλλικό ‘art de vivre’ μέσα από μια σειρά δράσεων που διεξάγονται έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στον χώρο του ξενοδοχείου προς τιμήν της τελετουργίας του τρύγου και της οινοποιίας.

aSofitel-Wine-Days

9
0

Πρόκειται για τις δράσεις Sofitel Wine Days 2018 που διοργανώνονται από τα Sofitel σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν μια ξεχωριστή οινολογική εμπειρία για τους επισκέπτες τους, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand του ομίλου AccorHotels.

Εδώ και 50 χρόνια, τα Sofitel έχουν εξελίξει την τεχνογνωσία τους σε αυτό τον τομέα χάρη στους maîtres sommeliers με τους οποίους συνεργάζονται. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία εορτασμού περιλαμβάνει εκδηλώσεις που απευθύνονται στους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών.

«Η Γαλλία φημίζεται διεθνώς για το κρασί της, το οποίο οφείλει τη μοναδικότητά του στον πλούτο των αμπελιών και την ποικιλία των σταφυλιών, ωστόσο και η Ελλάδα έχει να επιδείξει μία εξίσου εξαιρετική ποιότητα» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου. «Στο πλαίσιο αυτό, το Sofitel Athens Airport διοργανώνει και φέτος ένα ταξίδι στον κόσμο των κρασιών χάρη στην ειδική επιλογή ελληνικών κρασιών από τους sommeliers του ξενοδοχείου.»

Στο μπαρ Άρτεμις και στο εστιατόριο Μεσογαία του Sofitel Athens Airport οι επισκέπτες θα μπορούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να επιλέξουν εξαιρετικά cocktails με βάση το κρασί που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον εορτασμό των Sofitel Wine Days 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας, ενώ θα διοργανωθεί και γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με τυριά για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων.

Sofitel, διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων γαλλικής κομψότητας

Τα ξενοδοχεία Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel είναι σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, οι οποίοι εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία. Είτε βρίσκεται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϋλάνδη, το Sofitel προσφέρει μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού 'art de vivre'.

Τα Sofitel Legend & τα Sofitel So, δυο αλυσίδες που έρχονται να εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury Hotels

Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend είναι θρυλικά και συχνά φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan. Τα ξενοδοχεία Sofitel So ανήκουν στην κατηγορία των «ξενοδοχείων-boutique» με κύρια χαρακτηριστικά την έμφαση στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό design με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, του design ή της τέχνης, όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Sofitel στο www.sofitel.com

Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας & Συνεργασιών Πολυτελών Αλυσίδων
Charlotte Thouvard
charlotte.thouvard@accor.com

Τοπική Επαφή Σοφία Χαλκίδου
Wellenwide corporate affairs and PR
Τηλ : +30 697 2263 870
sophia.hakidou@wellenwide.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία