Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Tριπλή διοργάνωση Meat & Grill Days - Dairy Expo - Frozen Food στις 10-12 Νοεμβρίου

Αφιερωμένες στα βασικότερα ζωικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, στο κρέας και το γάλα, είναι η 6η έκθεση Meat & Grill Days και η 5η έκθεση Dairy Expo αντίστοιχα, που θα πραγματοποιηθούν μαζί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής. Παράλληλα με τις δύο αυτές εκθέσεις, θα λάβει χώρα και η Frozen Food, έκθεση η οποία εστιάζει στα food logistics, τη βιομηχανική ψύξη, τα κατεψυγμένα τρόφιμα, τη διαχείριση και διανομή τους.

ameatdairy2

0
0

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives έχει προετοιμάσει και θα πραγματοποιήσει τις τρεις αυτές εξειδικευμένες εκθέσεις κάτω από την ίδια στέγη αλλά σε διαφορετικές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου θέλοντας να παρουσιάσει συνολικά όλα όσα αφορούν το κρέας, τη μαζική εστίαση, τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τα food logistics, όλα δηλαδή τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας, μεταποίησης, συσκευασίας, πώλησης και διανομής τους.

Ευρεία γκάμα εκθετών

Επιγραμματικά οι βασικές κατηγορίες εκθετών που θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν οι επισκέπτες στην 6η Meat & Grill Days:

Έμποροι και βιομηχανίες προϊόντων κρέατος

Έμποροι κρέατος & πουλερικών

Βιομηχανίες και εργαστήρια αλλαντικών

Αντιπρόσωποι ξένων σφαγείων

Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες

Πρώτες ύλες για τη βιομηχανία και την αλλαντοποιία

Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτες

Εξοπλισμός και μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας κρέατος

Εξοπλισμός συσκευασίας και ζύγισης

Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & Grill κ.α.


Τα προϊόντα, οι εξοπλισμοί και οι υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση Dairy Expo είναι:

Τυροκομικά

Γαλακτοκομικά και Γιαούρτια

Είδη delicatessen

Μηχανήματα και εξοπλισμός τυροκομείων

Μηχανήματα εργαστηρίων γάλακτος και γιαούρτης

Γραμμές παραγωγής και συσκευασίας βιομηχανιών γάλακτος

Εξοπλισμός κτηνοτροφικών μονάδων

Πρώτες ύλες για τη βιομηχανία γάλακτος, τυροκομικών, γιαούρτης και παγωτού κ.α.


Οι εκθέτες και τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση Frozen Food είναι:

Εταιρείες παροχής υπηρεσιών Food Logistics

Μεταφορικές εταιρείες ψυχόμενων φορτίων

Ψυγεία δημόσιας χρήσης & αποθήκες

Ράφια τροφίμων

Παλέτες, κιβώτια & τελάρα τροφίμων

Ψυκτικά συστήματα & ψυκτικές μονάδες

Κλιματισμός & εξαερισμός

Αντιολισθητικά δάπεδα

Καταγραφικά θερμοκρασίας

Πόρτες θαλάμων & ράμπες φόρτωσης

Ψάρια & θαλασσινά

Λαχανικά & κηπευτικά

Φρούτα

Προϊόντα ζύμης

Γλυκά & παγωτά κ.α.Παράλληλες εκδηλώσεις

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξία για όλους τους επισκέπτες της 6ης Meat & Grill και της 5ης Dairy Expo έχει ετοιμάσει η διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives.

Εκδηλώσεις 6ης Meat & Grill

Επίδειξη διαχείρισης κρέατος από τους Έλληνες Κρεοτέχνες

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η Ομάδα επιδείξεων των Ελλήνων Κρεοτεχνών θα παρουσιάσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επαγγελματική επίδειξη νέων, ειδικών κοπών, δημιουργίας παρασκευασμάτων και προβολής βιτρίνας. Η εκδήλωση – επίδειξη, που θα είναι ανοιχτή για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, θα περιλαμβάνει τα εξής στάδια: Αποστέωση, Τεμαχισμός, Ειδικός τεμαχισμός – κοπές (ελληνική, γαλλική, αμερικάνικη), Δημιουργικές & Παραγωγικές μαγειρικές προτάσεις (αξιοποίηση κρέατος) σε βιτρίνα, Live δημιουργία παρασκευασμάτων.

1η Πανελλήνια συνάντηση Ελλήνων Κρεοτεχνών

Σύσσωμοι οι Έλληνες Κρεοτέχνες θα συναντηθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 1ης επίσημης Πανελλήνιας συνάντησης, η οποία έρχεται ως συνέχεια των τεσσάρων συναντήσεων που έχουν γίνει ήδη στην Αττική και τη Βόρεια Ελλάδα, με στόχο να επισφραγίσει και να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις και τη δυναμική των Ελλήνων Κρεοτεχνών.

5ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος

Μια από τις πολυαναμενόμενες παράλληλες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 6ης έκθεσης Meat & Grill Days 2018, είναι ο 5ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών που έχει συνδεθεί με τη διοργάνωση και έχει αναδείξει πολλούς νέους επαγγελματίες, που διαπρέπουν στον χώρο του κρέατος. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκθεσιακού κέντρου. O 5ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών έχει, όπως κάθε φορά που διοργανώνεται, την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ.

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ θα παρουσιάσει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 14.00, διαδραστικό Workshop με θέμα “Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων”.

6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έκθεσης το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, η προβολή των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των προϊόντων τους τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Ημερίδα της ΕΔΟΚ με θέμα: «Το κρέας, η διατροφική του αξία και η θέση του στη σύγχρονη κοινωνία»

Η διατροφική αξία του κρέατος και η θέση του στη σύγχρονη κοινωνία είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος / ΕΔΟΚ με τη στήριξη επαγγελματικών φορέων του κλάδου, του ΥπΑΑΤ και του ΕΛΓΟ. Στόχος της ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η δημόσια συζήτηση για αυτό το επίκαιρο θέμα, που περιλαμβάνει και όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ)

Αρκαδίας 26-115 26, Αθήνα

Τηλ: 210 77 01 113, email: info@edokhellas.com

www.edokhellas.com

Ημερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ημερίδα για τις τρέχουσες εξελίξεις στη νομοθεσία και για τις ταμειακές μηχανές. Παράλληλα, θα κάνει τιμητική εκδήλωση για τα ιστορικά στελέχη της Ομοσπονδίας.

Πρώτη έρευνα αποτύπωσης για την αλυσίδα εφοδιασμού στον κλάδο του κρέατος

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η o.mind creatives και τα περιοδικά της, MEAT PLACE και SC&L magazine, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Optilog, διενεργούν «Έρευνα αποτύπωσης της υφιστάμενης λειτουργίας και προκλήσεων του κυκλώματος εφοδιασμού των εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κρέατος». Τα συμπεράσματα της έρευνας, θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και θα αναλυθούν από υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων της αγοράς.

Η Hellenic Premium Meat παρουσιάζει ιδιαίτερα είδη κρέατος από επιλεγμένες φάρμες

Η εταιρεία Hellenic Premium Meat θα παρουσιάσει στο εκθεσιακό κοινό τον τρόπο με τον οποίο επιλεγμένες φάρμες παράγουν προϊόντα από βιολογικό μοσχάρι, μαύρο χοίρο και αρνίσιο – πρόβειο κρέας. H παρουσίαση και η γευστική δοκιμή που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα συνεδριάσεων του Metropolitan Expo το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση είναι αυστηρά με προσκλήσεις και αφορά ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης και chef. Δήλωση συμμετοχής στο email: info@hpmeat.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα: 210 55 50 756 και 210 55 56 910.Εκδηλώσεις 5ης Dairy Expo

5η Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας

Ένα ξεχωριστό, υψηλού επιπέδου γεγονός στο πλαίσιο του οποίου συναντιούνται πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, ερευνητές και άνθρωποι της παραγωγής απ’ όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσουν εισηγήσεις για κορυφαία ερευνητικά προγράμματα και εφαρμογές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η 5η Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Παρουσίαση Παραδοσιακού Τυροκομείου

Το παραδοσιακό οικογενειακό τυροκομείο σε προσομοίωση, θα λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο εντός συγκεκριμένου περιπτέρου της έκθεσης και θα τυροκομεί κατά τη διάρκεια όλων των ημερών που θα διαρκέσει η έκθεση. Στόχος είναι μέσα από την εκδήλωση να παρουσιαστούν οι ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις που προσφέρουν οι προμηθευτές επαγγελματικού εξοπλισμού σε μικρές οικογενειακές φάρμες ώστε να μπορούν να τυροκομούν, άμεσα, με ασφάλεια, αποδοτικά και ποιοτικά το δικό τους γάλα.

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ θα παρουσιάσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 14.00, επιστημονική ημερίδα με θέμα “Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων”.

2ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών

Οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους και να αξιολογηθούν μέσω γευστικών δοκιμών από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ειδικούς και καταξιωμένους επιστήμονες με ειδίκευση στη Γαλακτοκομία και Τυροκομία. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να προβάλει την ποιότητα, τη διατροφική αξία και την γαστρονομική υπεροχή των ελληνικών τυριών. Ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών – Οργανοληπτική Αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί με την επιστημονική επιμέλεια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Perrotis College.

Β2Β Εμπορικές συναντήσεις

Μέσω μιας νέας υπηρεσίας που εφαρμόζει η o.mind creatives στις διοργανώσεις της με τη συνεργασία της EVENTORA, τα ραντεβού στην τριπλή διοργάνωση Meat & Grill Days - Dairy Expo - Frozen Food είναι προγραμματισμένα. Επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, κάνοντας την ηλεκτρονική εγγραφή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης και θα λάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση Δωρεάν εισόδου, καθώς και τον προγραμματισμό των ραντεβού τους. Σε συνεργασία με το ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ που έχει πρόσβαση σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και εμπορίας τροφίμων στην Ευρώπη, οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες ευρωπαϊκές αγορές.

Για την εγγραφή στην τριπλή διοργάνωση Meat & Grill Days - Dairy Expo - Frozen Food και χρήση της υπηρεσίας b2bmeetings, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμβουλευθούν μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες στο πεδίο ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr

Περιφέρειες & διεθνείς συμμετοχές

Έντονη και δυναμική παρουσία στην έκθεση θα έχουν και οι Ελληνικές Περιφέρειες, μέσω των οποίων ανερχόμενοι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο, κλαδικό, εκθεσιακό γεγονός και να παρουσιάσουν τις νέες δημιουργίες τους σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό. Διεθνείς συμμετοχές από ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες θα δώσουν και φέτος το δυναμικό «παρών» αποδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διεθνείς εκθέσεις, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η o.mind creatives, ενδιαφέρον που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης

Η τριπλή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Οι κλάδοι που την υποστηρίζουν είναι οι εξής: Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, Πανελλήνια Ένωση Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος, Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης - Θεσσαλίας, Ένωση Σφαγείων Ελλάδος, Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος, Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.

Η φετινή τριπλή διοργάνωση θα καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία!

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

Τόπος διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

Διοργάνωση: o.mind creatives

Για την άμεση και χωρίς αναμονή είσοδο στο εκθεσιακό κέντρο οι διοργανωτές προτρέπουν τους επισκέπτες να κάνουν ηλεκτρονική προεγγραφή στο http://expodata.gr/mdf2018_gr.html και να εκτυπώσουν την ατομική barcode πρόσκληση που θα λάβουν με email ή να αποθηκεύσουν το barcode στο κινητό τους και να το δώσουν για σκανάρισμα στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Πληροφορίες

τηλ. 210 9010040, fax. 210 9010041 email: info@omind.gr, site: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία