BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Έκθεση φρούτων-λαχανικών στην Κίνα

Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες διοργανώνεται στις 29 – 31 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Διεθνών Προμηθειών της Σανγκάης (Shanghai Convention & Exhibition Center of International Sourcing).

achinafruitvege

15
0

Η Fruit Logistica αποτελεί την ηγετική έκθεση στην προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες και έχει ως στόχο τη συνεχή επέκτασή της. Μετά τη μεγάλη απήχηση που γνώρισε στην πρώτη διοργάνωση, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή της 2ης China Fruit Logistica, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Σανγκάης στις 29 – 31 Μαΐου 2019.

Η China Fruit Logistica είναι η κορυφαία πλατφόρμα σε εθνικό επίπεδο για τις επιχειρήσεις των οπωροκηπευτικών, τοποθετώντας παραγωγούς, εμπόρους, λιανικούς πωλητές και παρόχους υπηρεσιών από όλη τη χώρα στο ‘παιχνίδι’ της διεθνούς αγοράς. Περισσότεροι από τους μισούς εκθέτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη έκθεση ήταν από την Κίνα, εκπροσωπώντας την από τον βορρά μέχρι το νότο. Εταιρείες και οργανισμοί από πάνω από 25 κινεζικές επαρχίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Στην πρωτοεμφανιζόμενη China Fruit Logistica, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες και αγοραστές παρευρέθηκαν και σημείωσαν τη θετική επιρροή που έχει η έκθεση στην αγορά. Επιπλέον, πάνω από 18 διαφορετικές χώρες στήριξαν το νέο της βήμα, με εκθέτες από Αυστραλία, Καναδά, Εκουαδόρ, Αίγυπτο, Γαλλία, Ιταλία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Μεξικό, Ισπανία, Τουρκία και Αμερική να είναι μερικές από τις χώρες που εξέθεσαν εκεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Στόχος της έκθεσης η συγκέντρωση και προώθηση φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο.



Η αίτηση για τη συμμετοχή στην έκθεση στα αγγλικά εδώ

Περισσότερες πληροφορίες και κάρτες εισόδου: www.chinafruitlogistica.cn / www.youwanguo.cn/en.

Πληροφορίες, επίσης, παρέχει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της Έκθεσης Fruit Logistica σε Ελλάδα και Κύπρο.


Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Δορυλαίου 10-12, 11521 Αθήνα
τηλ: 210 64 19 037, φαξ: 210 64 45 175  
email: berlinmesse@ahk.com.gr  
Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327 733
www.german-chamber.gr                
www.german-fairs.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία