Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Γιορτές στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών.

amerikanikhgewsxoxri

143
0

Απευθύνεται σε ηλικίες 5 – 12 ετών και θα λειτουργήσει μόνο για 20 παιδιά σε δύο υποομάδες που θα δουλεύουν αυτόνομα, σε παράλληλες δράσεις αλλά και θα συνεργάζονται σε κοινά εργαστήρια. Οι ημέρες διεξαγωγής είναι από 27 έως και 29 Δεκεμβρίου, από τις 08:00πμ έως τις 15:30μμ.

Οι δραστηριότητες θα έχουν ζεστό, χαρούμενο, γιορτινό χαρακτήρα και δελεαστικές μυρωδιές. Σχεδιάστηκαν ώστε να είναι έντονα βιωματικές και να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές, γιορτινές εμπειρίες συνεργασίας στο αγρόκτημα.

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: πρωινό γεύμα και περίπατο στο αγρόκτημα, συλλογή φυσικών υλικών, μυρωδικών και λαχανικών για τις σαλάτες του μεσημεριανού γεύματος, βιωματικά εργαστήρια εικαστικών κατασκευών, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με αφορμή τις γιορτινές μέρες, κινητικά ομαδικά παιχνίδια στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής, προετοιμασία του μεσημεριανού γεύματος με τη συνεργασία της ομάδας, αφήγηση ιστοριών «στο κόκκινο χαλί» στη βιβλιοθήκη, χαλαρή μεσημεριανή απασχόληση με επιτραπέζια ή κινητικά παιχνίδια.

Οι φετινές θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι: «Οι Πρωτοχρονιές του κόσμου», «Τα γούρια του νέου χρόνου», «Ιστορίες στο κόκκινο χαλί», «Μαγειρέματα και γλυκές αλχημείες» και «Λέμε τα κάλαντα Πρωτοχρονιάς στην κοινότητα της Σχολής».

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097, ΤΚ 57001, Θέρμη

τηλ: 2310 492 700

www.afs.edu.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία