Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Ενημέρωση για καλλιέργεια κερασιάς στην Πέλλα

Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛΓΟ Δήμητρα Σκύδρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσον αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η καλλιέργεια της κερασιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ Δήμητρα Σκύδρας (2ο χλμ Μαυροβούνι – Έδεσσας) την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 17:00μμ.

aenhmerwtikhmeridakerasiaNEW

0
0

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

- η υφιστάμενη κατάσταση της καλλιέργειας της κερασιάς στην Π. Ε. Πέλλας

- συστήματα διαμόρφωσης και υποκείμενα κερασιάς

- πρόσφατα δεδομένα αξιολόγησης των ευρέως διαδεδομένων ποικιλιών κερασιάς

- εχθροί και ασθένειες της καλλιέργειας της κερασιάς και τρόποι αντιμετώπισής τους

- προβλήματα και προοπτικές στην εμπορία και διάθεση των κερασιών

Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις, θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων.

Θα ακολουθήσει δεξίωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν προϊόντα που παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της Πέλλας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στο τηλ: 23810 89483  (υπεύθυνοι κ. Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ. Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17:00 Προσέλευση και εγγραφή συμμετεχόντων - Χαιρετισμοί

17:15 Καζαντζής Κω/νος Τεχν. Γεωπονίας του ΕΛΓΟ Δήμητρα, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών πόρων, "Υφιστάμενη κατάσταση της καλλιέργειας της κερασιάς και  πρόσφατα δεδομένα αξιολόγησης των ευρέως διαδεδομένων ποικιλιών κερασιάς"

17:35 Δρ. Παντελίδης Γεώργιος, Γεωπόνος, δόκιμος ερευνητής του ΕΛΓΟ Δήμητρα, Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών πόρων, "Συστήματα διαμόρφωσης και υποκείμενα κερασιάς"

18:00 Δρ. Ιωαννίδης Φίλιππος, Γεωπόνος – Εντομολόγος (PHD), τεχνικός σύμβουλος της ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε., "Εχθροί και ασθένειες της καλλιέργειας κερασιάς και τρόποι αντιμετώπισής τους"

18:30 Τερζής Δημήτριος, Εμπορικός Διευθυντής της οργάνωσης παραγωγών Α.Σ.Κ. Φλαμουριάς, "Προβλήματα και προοπτικές στην εμπορία και διάθεση των κερασιών"

19:00 Ορίστε στο τραπέζι μας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία