BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Η επιστήμη πίσω από τις φυσαλίδες της σαμπάνιας

Η σαμπάνια είναι το θέμα και της φετινής εορταστικής Wine Plus Tasting με θέμα: «Champagne: Η επιστήμη πίσω από τις φυσαλίδες 2018» που διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 – 22:30μμ στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48).

aWPTastingchampagne2

42
0

Η σαμπάνια και η Καμπανία, μια φανταστική αμπελουργική ζώνη, η οποία παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τα άλλα αφρώδη κρασιά συνεχίζει να εξελίσσεται, να ανανεώνεται και να προχωρά με μεγάλα βήματα στο μέλλον είναι το θέμα και της φετινής εορταστικής Wine Plus Tasting.

Terroir, crus, οίκοι σύμβολα, στατιστικά στοιχεία και προβλέψεις θα ταξιδέψουν νοητά τους επισκέπτες σε αμπελώνες και θρυλικές υπόγειες κάβες αποκωδικοποιώντας όλες τις νέες τάσεις.

Προβλέπεται δοκιμή από 9 ετικέτες, λευκές, σπάνιες blanc de noirs και ροζέ non millésimés έως συγκλονιστικές millésimés. Στα πλαίσια της δοκιμής θα ανανεωθούν οι δεσμοί με τα "φημισμένα σπίτια" και θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με ανερχόμενα αστέρια στο στερέωμα των φυσαλίδων.



Brut ή Extra Brut, Millésimé (V) ή Non Millésimé (N.V) > θα διερευνηθεί η "επιστήμη" και ο ρόλος του χαρμανιάσματος στη διαμόρφωση της τελικής γεύσης μέσα από τις φίνες φυσαλίδες των:

NICOLAS FEUILLATTE Sélection Brut N.V.

DEUTZ Brut N.V.

GOSSET Extra Brut

BERECHE & FILS Brut Reserve

BILLECART SALMON Blanc de Blancs

ULYSSE COLLIN Les Maillons

LOUIS RODERER Brut Rosé Vintage - Millésime 2009

WILIAMM DEUTZ Hommage Pinot Noir - Millésime 2010

NICOLAS FEUILLATTE Palmes d’Or Brut - Millésime 2006

Το κόστος συμμετοχής είναι 48€.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

Wine Plus

Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310 888 311, fax: 2310 888 312

www.wineplus.gr

email: info@wineplus.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία