BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Αφρός και φυσαλλίδες στη Μεγάλη Βρεταννία

Μονοήμερη έκθεση ‘Αφρός και Φυσαλλίδες’ με αφρώδη κρασιά και σαμπάνιες από διάφορες χώρες, διοργανώνεται για 12η φορά στις 16 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00-20:00μμ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

afrosfysalidokimh4

19
1

Η πατρίδα του αφρώδους οίνου, η Καµπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτόν, ωστόσο παράγεται σε πολλές άλλες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Φέτος, στην εκδήλωση 'Αφρός και Φυσαλλίδες' θα υπάρχουν προς δοκιμή σχεδόν 100 αφρώδεις οίνοι, από τη Γερμανία, την Ισπανία (όπως Cavas), την Ιταλία (όπως Brachetto, Moscato d’Asti και Prosecco) και τη Γαλλία, την πατρίδα της σαμπάνιας.

Τα ελληνικά αφρώδη κρασιά έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, που συναγωνίζονται πολλές άλλες οινοπαραγωγικές χώρες, ακόμα κι αν αυτές έχουν καθιερωθεί με αυτά. Από τα αρώματα και τη γεύση τους, μέχρι τις συχνά έξυπνες και εντυπωσιακές συσκευασίες τους, τα ελληνικά αφρώδη θα εκπροσωπούνται στη διοργάνωση ‘Αφρός και Φυσαλλίδες’ από το Αμύνταιο, τη Ζίτσα και τη Ρόδο, όπου παράγονται παραδοσιακά, αλλά και από την Αττική, τη Θεσσαλία, τη Λήμνο, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο, για να δοκιμαστούν και να εκτιμηθούν. Πολλοί Έλληνες οινοποιοί σε όλη τη χώρα θεωρούν την τάση για τα αφρώδη κρασιά ανοδική και έχουν επενδύσει σε αυτά με επιτυχία, ακόμα και αναπάντεχα, πχ σε αφρώδεις ρετσίνες.


Η εκδήλωση 'Αφρός και Φυσαλλίδες' είναι μοναδική ευκαιρία να δοκιμαστούν αφρώδη κρασιά, διαφόρων στυλ, χρωμάτων και επιπέδων γλυκύτητας. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση προγραμματίζεται λίγο πριν από τις γιορτές (η κατεξοχήν περίοδος κατανάλωσης αφρωδών οίνων σε όλο τον κόσμο), αν και στόχος της ήταν και παραμένει να φέρει τον Έλληνα καταναλωτή πιο κοντά στα αφρώδη κρασιά, καθιστώντας τα ακόμα και μέρος της καθημερινότητάς του, όπως συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού. Όπως θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι επισκέπτες, πολλά από τα αφρώδη που θα φιλοξενούνται έχουν απολύτως λογικές, έως ελκυστικές τιμές.



Φέτος, για πρώτη φορά, για τους λάτρεις και γνώστες της σαμπάνιας, θα λειτουργεί σε ξεχωριστή αίθουσα το Champagne Βar by FNL (www.fnl-guide.com), με premium σαμπάνιες ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και φρέσκα στρείδια Ατλαντικού Fine de Claire, με επιπλέον κόστος δοκιμής. Στην ίδια αίθουσα θα διατίθενται, επίσης, ισπανικά αλλαντικά υψηλής ποιότητας της Greek Luxury Products, αρτοποιήματα του Queen Bee και εκλεκτοί καφέδες Nespresso, από έξι διαφορετικές χώρες.


Με την είσοδο στην ‘Αφρός και Φυσαλλίδες’ ο επισκέπτης παίρνει ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και τον κατατοπιστικό κατάλογο κρασιών της εκδήλωσης, η διοργάνωση της οποίας γίνεται από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum, με χορηγούς (που συνεπάγεται δοκιμή προϊόντων τους δωρεάν): Εστιατόριο Ψαράδες (με εδέσματα ειδικά σχεδιασμένα για αφρώδεις οίνους), Ζαχαροπλαστείο Le Votre Piree (με ιδιαίτερα σοκολατάκια), το επίσημο νερό της έκθεσης (της Nestlé), Acqua Panna από την Τοσκάνη και το αφρώδες S. Pellegrino από τις Άλπεις, ενώ παρόντα θα είναι και τα ειδικά ποτήρια κρασιού Riedel.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 76 60 560 και στο email: info@vinetum.gr.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-12-2018 16:06Nadezhda

Hi guys I am currently freelancing and I have an opportunity for you to build backlinks on my cryptocurrency blog network. You can learn more about my crypto currency network backlinks at https://sweatyquid.com/job/i-will-create-cryptocurrency-backlinks-on-my-crypto-blogs/ My cryptocurrency backlinks have already helped many cryptocurrency blogs, ICOs, coin market sites and news sites. I look forward to working with you! Cheers Nadezhda

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία