BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού με τίτλο 'Το Ρύζι είναι η Ζωή μας' (Rice is our Life), προγραμματίζεται για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65) στη Θεσσαλονίκη.

aryzi_logoruzones

35
1

Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι εξελίξεις - προκλήσεις στην καλλιέργεια του ρυζιού, οι τρόποι ανάδειξης και οι προοπτικές του. Στόχος του συνεδρίου είναι να δημιουργήσει μια βάση ισχυρών συνεργατικών δεσμών, από τους οποίους θα προκύψουν ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και ειδικότερα στο ελληνικό ρύζι.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 8:30πμ και το πέρας προσέλευσης είναι στις 9:00πμ. (Είσοδος μόνο με πρόσκληση)

Θα  απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.



Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Ο Σύνδεσμος Ορυζόμυλων Ελλάδος (ΣΟΕ)  ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2018 με πρωτοβουλία στελεχών στον κλάδο της επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης  ρυζιού και απαρτίζεται από 15 μέλη-επιχειρήσεις.

Διεύθυνση: Γ. Τσόντου 27-29

TΚ: 54627, Θεσσαλονίκη

τηλ/fax: 30 2314 310 698

www.soe.org.gr



Χορηγοί επικοινωνίας μεταξύ άλλων: εφημερίδα Agrenda και agronews.gr
 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-01-2019 15:11Σακης παπαποστολου

...κύριοι...το Συνέδριο για το Ρύζι ,..πρέπει να ειναι το 2ο...το 1ο έγινε ως '' 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ'' ....στίς 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000....στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΑΣΕΓΕΣ....με τίτλο...''ΡΥΖΙ..Παραγωγή, Σ υντηρηση, Επεξεργασία, Εμπορία..''...με διοργανωτές...τον ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ...το ΕΘ.Ι.Α.ΓΕ...και την ΑGROPLANT AE.....και Υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης.....Αυτά προς ενημέρωση...ευχαριστω.......Παπαποστόλου Σάκης..πρώην Γεωπόνος......

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία