Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τα φρούτα δίνουν χρώμα στο Βερολίνο

Από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2019 τα φρούτα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Βερολίνο μέσα από την έκθεση Fruitlogistica.

afruitlogisticaberlinlogo

0
0

Ενότητες που θα καλυφθούν είναι τα κοντέινερ που μεταφέρουν φρούτα στην αγορά και η απομακρυσμένη διαχείρισή τους, οι δυνατότητες που προσφέρει η αερομεταφορά και τα λιμάνια, η εκπαίδευση των οδηγών, η επένδυση σε θερμοκήπια, η διαφορά στα λειτουργικά έξοδα ανάμεσα στα καταστήματα που πωλούν φρέσκα και σε εκείνα με κατεψυγμένα προϊόντα, οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές βρετανικών εταιρειών που τα διατηρούν στην κατάψυξη, θέματα συσκευασίας με βάση το νόμο που τέθηκε σε ισχύ στη Γερμανία από 1η Ιανουαρίου 2019, η ψηφιακή γεωργία με χρήση δικτυωμένων αισθητήρων εδάφους καθώς και ζητήματα διαχείρισης ρίσκου και προετοιμασίας για απρόβλεπτα ενδεχόμενα.

Θα συζητηθεί, ακόμη, η παρουσίαση παραδοσιακών τροφίμων με σύγχρονο τρόπο, οι τάσεις που διαμορφώνονται στη ζήτηση φρούτων και λαχανικών, τα μυστικά για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στη γεύση, η επέκταση της ζωής τους στο ράφι, η σπατάλη τροφίμων, έξυπνοι τρόποι συγκομιδής, η προοπτική της απαλλαγής από το πλαστικό.Επιπλέον, το πώς επηρεάζει η υψηλή θερμοκρασία την καλλιέργεια ντομάτας, τα χαρακτηριστικά του αβοκάντο, του πεπονιού, των αχλαδιών, της μπανάνας, των αμυγδάλων και άλλων superfoods, όπως και οι απειλές που αντιμετωπίζουν οι μέλισσες. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί διεθνές συνέδριο για τα μούρα, ενώ θα δοθεί έμφαση στην αγορά των Δυτικών Βαλκανίων, της Αργεντινής, της Κεντρικής Αμερικής, της υποσαχάριας Αφρικής.

Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, η πρώτη συνάντηση του Παγκόσμιου Δικτύου Γυναικών που είναι επιστέγασμα των ενεργειών τριών γυναικών του κλάδου και απόσταγμα 25 χρόνων εμπειρίας με στόχο να υποστηριχθεί η επαγγελματική εξέλιξη των γυναικών στον  συγκεκριμένο τομέα.

Τις εργασίες της διοργάνωσης θα απασχολήσει και το θέμα του Brexit και οι συνέπειες που αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει για το εμπόριο φρούτων και λαχανικών.

Περισσότερες πληροφορίες: www.fruitlogistica.com

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία