BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Φεστιβάλ πελοποννησιακού οίνου στη Λεμεσό

H Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) διοργανώνει δεύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας στην Κύπρο, δίνοντας ραντεβού με τους επαγγελματίες και τους οινόφιλους την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στον πολυχώρο Carob Mill Restaurants στην καρδιά της Λεμεσού με τη συμμετοχή 23 οινοποιών του πελοποννησιακού αμπελώνα και ελεύθερη είσοδο.

aoinoparagwgoiampelwnapeloponnhsou

10
0

Περισσότερα από 200 μοναδικά κρασιά από δημοφιλείς και σπάνιες γηγενείς ποικιλίες, ανάμεσα τους: Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτης, αλλά και από διεθνείς όπως: Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Gewurtzraminer θα αναδείξουν τη μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου.

Θα δοθεί η δυνατότητα γνωριμίας με τα λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του 2017, με τα πρώτα λευκά και ροζέ του 2018, αλλά και με ώριμα, μεστά, κρασιά από προηγούμενες χρονιές.

Taste white: Οι επισκέπτες που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις γευσιγνωστικές τους ικανότητες και θα ξεχωρίσουν σε ένα παιχνίδι τυφλής γευστικής δοκιμής με λευκά κρασιά από ελληνικές ποικιλίες, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν φιάλες του πελοποννησιακού αμπελώνα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καρακάσης, Master of Wine θα πραγματοποιήσει Masterclass στον πρώτο όροφο του Ceronia Hall στην Queen Eleanor Suite, υπογραμμίζοντας σημαντικά χαρακτηριστικά του πελοποννησιακού αμπελώνα, που θα απευθύνεται στους επαγγελματίες του οίνου.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00πμ για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 14:00μμ για τους οινόφιλους, και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00μμ.

Το hashtag (#) της εκδήλωσης είναι #pwfcyprus2019

Η σελίδα του Peloponnese Wine Festival στο Facebook: https://www.facebook.com/Peloponnese-Wine-Festival-126824354474451/

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία